ELLE MAI 2018

În mai, ELLE celebrează frumusețea corpului feminin, declinată în toate formele ei: un pictorial cu șase femei de diferite vârste, care au acceptat să fie fotografiate fără nici un fel de retușuri, un amplu dosar despre menstruație și un interviu de colecție cu Simona Halep, cea mai bună tenismenă din lume. În plus, avem și suplimentul ELLE Man, dedicat bărbaților din viața noastră.

ELLE MAI 2018

ELLE FASHION – GLITTER ALL THE WAY – În acest sezon cea mai hot tendință este să fii strălucitoare. La propriu! Rochii, salopete și accesorii, pline de paiete și ștrasuri, care pot fi purtate chiar și în miezul zilei!

ELLE DOSAR – VA CURGE SÂNGE – Menstruația continuă să rămână un subiect interzis, un tabu întârziat, înconjurat de mituri, stigmă și rușine, cu consecințe nefaste pentru femei și pentru sănătatea lor. De aceea am decis că este timpul să vorbim deschis despre ele.

ELLE PSIHO – DISMORFIA – TULBURARE MENTALĂ, NU VANITATE – Orice femeie are nemulțumiri față de aspectul fizic și dorința de a se pune în cea mai bună lumină. Însă cum facem diferența între o doză sănătoasă de vanitate și dismorfie, o tulburare psihică ce poate avea efecte nefaste?

ELLE ARTĂ – COJOCUL CARE SE AUDE DEPARTE – În urmă cu un an, România întreagă era scandalizată de preluările realizate de case de modă celebre după piese tradiționale de îmbrăcăminte. Acum, artistul Mircea Cantor alătură într-o lucrare cojocul binșenesc și o vestă Dior aproape identică, pentru a sublinia consecințele culturale ale acestor reproduceri.

ELLE BEAUTY – PRACTICI BUNE – Cum îți iei elan să te apuci de treabă, când sala de sport este iadul pe pământ? Găsești alte soluții, pentru că te poți simți bine în propriul corp atâta timp cât nu te înfometezi și faci ce e mai bine pentru tine, de la mișcare, alimentație corectă până la hidratare și odihnă.

ELLE SOCIAL – HRANĂ DE ARUNCAT – O treime din hrana produsă la nivel mondial ajunge, în cele din urmă, la gunoi; 70% din această risipă fiind generată de consumatorii de rând. Cât timp o să (ne) mai permitem asta?

ELLE TRAVEL – MAREMA, DESTINAȚIE ROMANTICĂ ÎN TOSCANA – Sate și orașe desprinse din perioade îndepărtate, apă perfect albastră, artă de talie mondială și o bucătărie care sensibilizează orice gurmand. Toate compun atmosfera fotografiei perfecte dintr-o vacanță în Toscana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle