ELLE MAN 2018

Suplimentul ELLE MAN 2018 se distribuie gratuit, exclusiv cu revista ELLE MAI 2018.

ELLE MAN 2018

ELLE MAN PORTRET – STEPHEN HAWKING, GENIUL CARE A SFIDAT TIMPUL – Stephen Hawking ne-a demonstrat că, indiferent de cât de dificilă ar fi viața, succesul poate fi obținut prin hotărâre, ambiție, concentrare și puțin mai mult umor.

ELLE MAN FASHION – GHID DE LIFESTYLE ȘI MODĂ – Cele mai cool accesorii, cele mai îndrăznețe combinații, cele mai relaxate ținute și cele mai elegante trenciuri – iată propunerile noastre de stil masculin.

ELLE MAN INTERVIU – SEBASTIAN STAN, UN ROMÂN LA HOLLYWOOD – Înainte de a ajunge în România, la American International Film Festival, actorul Sebastian Stan (și totodată super-eroul din The Avengers) a vorbit cu ELLE Man despre țara natală, carieră și ce mai înseamnă Hollywood-ul astăzi.

ELLE MAN ARTĂ – HERVÉ MIKAELOFF, ART ON STAGE – Curatorul grupului LVMH vine în mai la București ca să le ofere românilor o perspectivă nouă asupra artei locale. Înaintea evenimentului Art Safari, faceți cunoștință cu Hervé Mikaeloff!

ELLE MAN INTERVIU – ALEX GĂVAN, OMUL CARE URCĂ MUNTELE – ELLE MAN a stat de vorbă cu Alex Găvan, performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, care a escaladat șase vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya, prin mijloace corecte, fără oxigen suplimentar și fără porteri de altitudine.

ELLE MAN FASHION – CÂTEVA HITURI ÎN MODA MASCULINĂ – Pentru că noțiunea de regulă în moda masculină a devenit o chestiune relativă, am identificat pentru tine câteva dintre piesele care vor cuceri zona masculină de street style: ciocatele, borseta, salopeta, bermudele cu imprimeu și cămașa cu buline. Never say never!

ELLE MAN FASHION – REBEL – Combină imprimeuri&stiluri între ele și vei obține cele mai actuale&cool ținute ale sezonului. Inspiră-te din cea mai nouă colecție pentru bărbați Hilfiger Collection (a cărei imagine este pilotul Lewis Hamilton) și prinde curaj!

ELLE MAN GROOMING – DESPRE INJECTĂRI: CÂND ȘI LA CE AJUTĂ – Injectările sunt o soluție la care recurg tot mai mulți bărbați, fiepentru estetica facială, fie pentru o podoabă capilară sănătoasă. Află când poți recurge la o astfel de intervenție, ce substanță te ajută și ce presupune mai exact tratamentul de injectare.

ELLE MAN TRAVEL – O LUNĂ DE CULOARE ÎN AMERICA LATINĂ – Descoperă alături de reporterul ELLE Man patru țări spectaculoase din America de Sud: Panama, El Salvador, Honduras și Costa Rica, destinații mai puțin turistice, dar pline de culoare și exotism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle