ELLE MAN 2018

Suplimentul ELLE MAN 2018 se distribuie gratuit, exclusiv cu revista ELLE MAI 2018.

ELLE MAN 2018

ELLE MAN PORTRET – STEPHEN HAWKING, GENIUL CARE A SFIDAT TIMPUL – Stephen Hawking ne-a demonstrat că, indiferent de cât de dificilă ar fi viața, succesul poate fi obținut prin hotărâre, ambiție, concentrare și puțin mai mult umor.

ELLE MAN FASHION – GHID DE LIFESTYLE ȘI MODĂ – Cele mai cool accesorii, cele mai îndrăznețe combinații, cele mai relaxate ținute și cele mai elegante trenciuri – iată propunerile noastre de stil masculin.

ELLE MAN INTERVIU – SEBASTIAN STAN, UN ROMÂN LA HOLLYWOOD – Înainte de a ajunge în România, la American International Film Festival, actorul Sebastian Stan (și totodată super-eroul din The Avengers) a vorbit cu ELLE Man despre țara natală, carieră și ce mai înseamnă Hollywood-ul astăzi.

ELLE MAN ARTĂ – HERVÉ MIKAELOFF, ART ON STAGE – Curatorul grupului LVMH vine în mai la București ca să le ofere românilor o perspectivă nouă asupra artei locale. Înaintea evenimentului Art Safari, faceți cunoștință cu Hervé Mikaeloff!

ELLE MAN INTERVIU – ALEX GĂVAN, OMUL CARE URCĂ MUNTELE – ELLE MAN a stat de vorbă cu Alex Găvan, performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă, care a escaladat șase vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya, prin mijloace corecte, fără oxigen suplimentar și fără porteri de altitudine.

ELLE MAN FASHION – CÂTEVA HITURI ÎN MODA MASCULINĂ – Pentru că noțiunea de regulă în moda masculină a devenit o chestiune relativă, am identificat pentru tine câteva dintre piesele care vor cuceri zona masculină de street style: ciocatele, borseta, salopeta, bermudele cu imprimeu și cămașa cu buline. Never say never!

ELLE MAN FASHION – REBEL – Combină imprimeuri&stiluri între ele și vei obține cele mai actuale&cool ținute ale sezonului. Inspiră-te din cea mai nouă colecție pentru bărbați Hilfiger Collection (a cărei imagine este pilotul Lewis Hamilton) și prinde curaj!

ELLE MAN GROOMING – DESPRE INJECTĂRI: CÂND ȘI LA CE AJUTĂ – Injectările sunt o soluție la care recurg tot mai mulți bărbați, fiepentru estetica facială, fie pentru o podoabă capilară sănătoasă. Află când poți recurge la o astfel de intervenție, ce substanță te ajută și ce presupune mai exact tratamentul de injectare.

ELLE MAN TRAVEL – O LUNĂ DE CULOARE ÎN AMERICA LATINĂ – Descoperă alături de reporterul ELLE Man patru țări spectaculoase din America de Sud: Panama, El Salvador, Honduras și Costa Rica, destinații mai puțin turistice, dar pline de culoare și exotism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle