ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

Stilul elegant&șic al Laurei Cosoi e ușor de remarcat, chiar dacă este însărcinată în luna a opta. Până și Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare în care declara că îi admiră una dintre ședințele foto, care a avut ca punct de pornire chiar stilul faimoasei actrițe.

ELLE FASHION: Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

„Merci, Laura, pentru acest omagiu magnific și aceste fotografii splendide! – cam așa începe scrisoare lui Brigitte Bardot către Laura Cosoi. Iar când un „icon precum Bardot îți scrie (de mână) o scrisoare personală, înseamnă că ai de ce să te mândrești! Bravo, Laura! Eu o felicit pe Laura, iar ea îmi mărturisește că, fără o echipă excepțională, nu ar fi ajuns la acest rezultat!

Revenind la capitolul stil, Laura Cosoi îmi spune că adoră bijuteriile! „Îmi plac bijuteriile cu poveste sau cele primite de la persoane dragi mie. Pe acelea le port cel mai des. Iar piesa ei de rezistență din garderobă nu este una vestimentară, ci este o bijuterie, și anume un rozariu din aur!

Rochiile de zi, „old school, în formă de A și cu un aer retro, sunt preferatele Laurei, „iar pentru evenimentele de seară ador să port o rochie neagră, lungă și cu spatele gol. Nu mi se pare nimic mai sexy pentru o femeie!, îmi mai spune Laura.

„Îmi place să fac smart shopping! De cele mai multe ori când plec în vacanțe descopăr fel de fel de outlet-uri cu piese statement la prețuri rezonabile. De asemenea, sunt mereu și în căutarea magazinelor vintage. Recunosc că și eu m-am îndrăgostit de o pălărie vintage a Laurei, pe care a găsit-o într-un magazin de vechituri din Thailanda!

Stephan Pelger este designerul de suflet al Laurei Cosoi.
„Mă înțelege perfect și are un fel aparte de a-mi pune feminitatea în valoare.

Citește continuarea în ELLE MAI 2018!

Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle