ELLE IUNIE 2022

În luna iunie îți vorbim despre tot ce mai e cool în materie de modă și frumusețe, dar îți alcătuim și un ghid al evenimentelor culturale pe care nu trebuie să le ratezi. Bonus: câteva interviuri care să te inspire să citești sau să te uiți cu chef la cele mai noi filme și seriale.

ELLE IUNIE 2022

ELLE FASHION – FOCUS: MINI MANIA. Când nimeni nu se mai aștepta ca trend-ul micro-mini să ia avânt și amploare, Miuccia Prada și Virginie Viard (Chanel) au asaltat podiumurile cu cele mai scurte fuste din istorie. Domnica Mărgescu îți spune cum să le porți.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Află secretele de stil ale unei fashioniste atipice! Josephine Hus este ingineră (și a participat la patentarea algoritmului din spatele primului telefon 4G), investitoare la un fond de private equity din Londra și, în timpul liber, DJ de hip hop. O să îi adori stilul space age cu un twist urban.

ELLE SHOPPING – Ce urmează să porți la petreceri, în vacanță sau pe plajă? Maurice Munteanu are câteva sugestii fabuloase ca să aduci un update fericit garderobei tale de vară.

ELLE FASHION – CELE MAI COOL PIESE ALE VERII – Domnica Mărgescu ți-a alcătuit un top al pieselor esențiale astăzi, care se vor dovedi investiții inspirate pe termen lung.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Nikita Dembinski s-a apropiat de teatru, apoi de muzică și de fotografie, iar fiecare tip de exprimare artistică își găsește rostul în arta pe care o creează acum. Află mai multe despre el dintr-o conversație cu Iulia Alexandra Brăslașu.

ELLE AGENDA – TIFF 2022. CE SĂ NU RATEZI: Între 17 și 26 iunie TIFF se întoarce la Cluj-Napoca cu o selecție de filme la fel de interesantă cum ne-a obișnuit deja și cu o mulțime de evenimente de neratat. Alege dintre recomandările ELLE.

ELLE INTERVIU – BARBARA KLEMM. Între 12 mai și 7 august, la Art Safari avem prilejul să vedem frânturi de istorie recentă, așa cum se reflectă ele în imaginile devenite iconice realizate de Barbara Klemm. Expoziția care îi este dedicată prezintă fotografii care au ajuns să reprezinte în imaginarul colectiv momente ale căror consecințe încă se derulează și care merită o privire mai atentă.

ELLE INTERVIU – COLIN FIRTH: Un actor care nu se teme de roluri, de la cele din filme TV până la comedii sau dramele care i-au adus și cele mai importante trofee ale industriei. Acum, în seria HBO MaxThe Staircase, îl interpretează pe Michael Peterson, un bărbat condamnat pentru că și-a ucis soția.

ELLE INTERVIU – Mary McAuliffe, cercetătoarea care scoate la iveală istoria necunoscută a Parisului. Posesoare a unui doctorat în istorie, ține conferințe la Smithsonian Institute și predă în numeroase universități. Când nu se ocupă de chestiuni academice, scrie constant despre Paris, atât în lucrări publicate, cât și pe blogul ei, parismsm.com. Ultimul ei volum, Paris. Napoleon al III-lea, baronul Haussmann și crearea unui oraș al visurilor, în curs de apariție la editura Corint, e o călătorie provocatoare prin culisele unui vis politic, arhitectural și urban. Un dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu.

ELLE INTERVIU – HILARY DUFF S-A ÎNTORS. Actriță, cântăreață, autoare, femeie de afaceri, Hilary revine în atenția publicului cu rolul din serialul de comedie Cum l-am cunoscut pe tatăl tău, care se va putea vedea în România pe platforma de streaming Disney+. Mădălina Frăsineanu a stat de vorbă cu ea despre Sophie, personajul pe care îl interpretează, suflete pereche și întâlniri online.

ELLE COVER STORY – ATUNCI CÂND TEHNOLOGIA ÎNTÂLNEȘTE ARTA. În al doilea an al parteneriatului, OPPO aduce smartphone-ul oficial Art Safari, un eveniment cultural ale cărui structură, concept și amploare sunt deja recunoscute în țară și pe plan internațional.

ELLE FASHION: MADE IN RO. Designul românesc s-a remarcat deja de ceva timp ca fiind competitiv și pe plan internațional, iar în ELLE de iunie poți descoperi multe nume de referință, dar mai ales propunerile lor pentru sezonul actual, într-un editorial realizat de Daria Georgescu.

ELLE FASHION: SPRINT URBAN. Când totul se mișcă pe fast forward, e momentul să experimentezi cu ținute în culori dinamice, ce îmbină trend-urile de knitwear cu materialele elastice. Urmează-ți intuiția!

ELLE BEAUTY: BOTOX: OBSESIE, RUȘINE ȘI DUBLU STANDARD. Nu vrem să vedem femei care sunt trecute de prima tinerețe. În egală măsură, nu vrem să vedem nici femei cu chipul împietrit. Nu vrem să vorbim despre injectările cu toxină botulinică, dar murim de curiozitate să aflăm cine și le-a mai făcut. Obsesia pentru botox este reală, însă stigmatul și secretomania din jurul lui par să fie mai puternice. Până când?, se întreabă editorul Gabriela Calițoiu.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Raluca Crăciun? Află secretele ei de frumusețe, dar și trucuri care să îți fie mereu de ajutor.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: FESTIVAL EDITION. Britney Spears e liberă, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt împreună, jeanșii cu talie joasă sunt în tendințe. Anii 2000 s-au întors și sunt gata să cucerească tot. Inclusiv festivalurile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle