ELLE FASHION: Top 10 cele mai cool piese ale verii

Pregătește-te pentru o vară cu stil purtând cele mai hot piese ale sezonului, în care merită să investești, deoarece îți garantăm că acestea nu vor fi cool doar anul acesta, ci și multe alte veri de-acum înainte!

ELLE FASHION: Top 10 cele mai cool piese ale verii

Eșarfa

Donatella Versace și-a dedicat întregul show eșarfei cu celebrul print al casei. Inspiră-te de la aceasta pentru a purta eșarfa pe cap în cel mai cool stil posibil.

Jeanșii

Jeanșii acestui sezon trebuie să fie cât mai lejeri, indiferent dacă sunt acoperiți de cristale (Isabel Marant), deșirați (Dolce&Gabbana) sau ultra clasici (Valentino).

Salopeta

Dar nu orice salopetă! Este vorba despre cea creată de Anthony Vacarello pentru Saint Laurent, care emană acel aer al anilor 80, cu decupaje moderne, însă alege-o pe cea roșie și nu vei da greș.

Topul în dungi

De această dată nu vorbim despre clasica marinieră, ci despre o reinterpretare a acesteia în viziunea lui Olivier Rousteing (Balmain). Modernă, îndrăzneață și cu personalitate!

Total look roz

Nu te teme că vei semăna cu păpușa Barbie (lucru care nu este neapărat rău), deoarece important este styling-ul. Nu exagera cu accesoriile atunci când vine vorba despre un look total roz.

Citește continuarea în ELLE IUNIE 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle