ELLE IUNIE 2021

Pentru luna iunie am dedicat spațiu în revistă și timp de gândire maternității. Ce înseamnă să fii mamă azi, cum se simte maternitatea atunci când este trăită (și) pe internet, în văzul tuturor, și ce soluții avem pentru copiii noștri și pentru un viitor mai senin pentru ei?

ELLE IUNIE 2021

Descoperă în ELLE de iunie o serie de materiale dedicate celor care au copii sau plănuiesc să aibă, o selecție a celor mai cool designeri români care concep jucării, mobilier și haine pentru aceștia; dar și articole despre felul în care se raportează generația Snapchat la chirurgia estetică și despre prejudecățile care vin la pachet cu un diagnostic de obezitate.

ELLE FASHION – FOCUS: FLOWERS, FLOWERS EVERYWHERE! Iunie ne ademenește cu cele mai exuberante imprimeuri florale, fie că este vorba despre cele stilizate artistic sau despre cele clasice. Alege piese confortabile și rafinate, cărora printurile înflorate le aduc prospețime și un aer inconfundabil.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: ALINA VESCAN. Co-owner Labyrinthe Paris, Alina Vescan este o prezență elegantă și stylish, cu un stil clasic, dar în care nu se abține să insereze pe alocuri nuanțe umoristice. Avem toate câte ceva de învățat din această lecție!

ELLE SHOPPING – Dacă te-ai întrebat vreodată ce ar trebui să porți la un vernisaj, la un garden party, când te plimbi cu bicicleta sau la o petrecere de noapte, stilista ELLE Daria Georgescu are răspunsurile potrivite pentru tine.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Patricia Chelaru. La 29 de ani, Patricia are două nominalizări la premiile Gopo de anul acesta, la categoria Tânără Speranță și Cel mai bun montaj, pentru filmul Ivana cea groaznică. Citește o conversație despre filmele care i-au influențat formarea și despre cele pe care merită să le vezi acum.

ELLE AGENDA – Expozițiile, filmele și serialele în premieră au revenit, așa că ai multiple variante pentru programul tău din timpul liber în această vară. Noi îți recomandăm ce nu trebuie să ratezi cu nici un preț.

ELLE FASHION – PARISUL VESEL. Maurice Munteanu rememorează nostalgic cele mai amuzante și mai spectaculoase momente pe care le-a trăit la Fashion Week alături de echipa de modă ELLE.

ELLE FASHION – MET GALA REVINE. Cel mai mare eveniment fashion al anului se întoarce anul acesta, în luna septembrie, și va celebra moda americană, care va fi tema expoziției deja tradiționale de la Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York.

ELLE DOSAR: 9 la purtare. Nouă designeri care au fondat brand-uri cu produse pentru copii (și nu numai) în România ne-au povestit despre obiectele de suflet pe care le-au creat și despre cum designul, calitatea, principiile sustenabile și… un strop de magie sunt elementele principale atunci când devii antreprenor.

ELLE FENOMEN: MAMELE INFLUENCERS. Sau cum se vede maternitatea de când a devenit (foarte) publică. Trei mame influencers, Alice Cavaleru, Gabriela Atanasov și Alina Tanasă, ne-au explicat cu ce recompense și cu ce capcane vine la pachet maternitatea, atunci când ești celebră pe internet.

ELLE SPECIAL: MAME CU M MIC. Citește despre trecutul și prezentul unui podcast, dar și al raportării noastre la maternitate, într-o conversație cu jurnalistele Ana Maria Ciobanu și Oana Sandu.

ELLE SPECIAL: KIT DE ÎNGRIJIRE PENTRU NOUA MAMĂ. Proiectul MAMANOUA le oferă femeilor din România câteva unelte pentru a trece mai ușor prin perioada complicată de dinainte și de după naștere.

ELLE PSIHO: SCREEN TIME. Într-o lume intens tehnologizată și cu copii digitalizați timpuriu, cum punem și impunem limite în ceea ce privește accesul copiilor la ecrane? Psihoterapeuta Ana Pantazescu are câteva idei.

ELLE COVER STORY: INNA – REBEL WITH A CAUSE. Artista din România cu cel mai mare succes internațional ne-a povestit cum a decurs pentru ea ultimul an, la ce a reflectat și cum a decis să facă ce-i place și să se implice (cel mai recent, într-o campanie care schimbă fața orașelor).

ELLE BEAUTY – OPERAȚIILE ESTETICE PENTRU GENERAȚIA SNAPCHAT. Obișnuiți cu filtrele oferite de social media, tot mai mulți tineri nu mai disting între realitate și mediul virtual, așa că decid să ajungă la imaginea pe care le-o reflectă telefonul, cu orice preț.

ELLE HEALTH – OBEZITATEA, DINCOLO DE STATISTICI ȘI PREJUDECATĂ. Ce se ascunde în spatele obezității și care sunt cauzele acestei boli care conduce anual la un număr uriaș de decese? Și cum să trecem peste prejudecăți și să devenim mai empatici față de cei afectați de ea?

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard make-up artista Alexandra Crăescu, care sunt secretele de frumusețe ale unei specialiste și care sunt produsele la care, pur și simplu, nu poate renunța?

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: ACIDUL TRANEXAMIC. Industria frumuseții a găsit un nou ingredient miraculos. Ce e drept, dacă te confrunți cu melasmă sau pete pigmentare, acesta chiar promite că face minuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle