ELLE Decembrie 2017

In decembrie, revista ELLE implineste 20 ani! Sarbatorim aniversarea printr-un eveniment sexy, stylish, spirited: ELLE Style Awards! Si printr-o editie plina de exclusivitati, care o are pe coperta pe Madalina Ghenea, alaturi de fetita ei, Charlotte.

ELLE Decembrie 2017

ELLE CADOURI – Redactia ELLE a alcatuit pentru tine un amplu ghid de shopping, cu peste 200 de idei de cadouri, pentru orice gust si orice buget, grupate pe teme cu un twist… artistic! Pentru ca a darui este o arta!

ELLE INTERVIU – „GET TESTED!' – ELLE a stat de vorba cu regizorul Robin Campillo, castigatorul Marelui Premiu de la Cannes de anul acesta, cu filmul sau „120 battements per minute', o drama despre HIV/SIDA.

ELLE BEAUTY – SHINE FACTOR – In cea mai festiva luna a anului, iti spunem ca fascinatia pentru glitter a luat o amploare neasteptata, devenind cheia multor look-uri de podium. Descopera care sunt cele mai actuale abordari si cum sa stralucesti, chiar si ziua.

ELLE HEALTH – REINSTALL – Ti se intampla sa interpretezi complet eronat gesturile sau privirile celor din jur? Atunci poate e momentul sa-ti reinstalezi anumite programe. Sau sa le faci un „upgrade'! Cum? Cu ajutorul NLP, adica programarea neurolingvistica.

ELLE LIFESTYLE – JET SET: AMSTERDAM – Unde stai, ce faci si ce vezi in capitala Olandei. Descopera care sunt cele mai frumoase si interesante locuri din Amsterdam, in viziunea unui localnic adoptat.

ELLE FOCUS – LET’S CELEBRATE! – Uneori trebuie sa ne amintim ca putem celebra orice, nu doar evenimente iesite din comun. Ne putem bucura de o rochie, de un accesoriu, de o petrecere sau chiar de o simpla zi. In aceasta luna iti propunem sa celebrezi orice vrei tu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle