ELLE APRILIE 2019

Luna aceasta editorii de modă ELLE îți propun 30 de idei pentru ținute de efect în orice moment al zilei. În plus, vei afla de ce frumusețea este o superputere cu două tăișuri și care sunt argumentele pro și contra atunci când te decizi să urmezi o dietă bazată pe alimente bio. Și nu rata o întâlnire cu Alina Ceușan, cea mai cunoscută prezență din social media autohtonă.

ELLE APRILIE 2019

ELLE FASHION – TOMMYXZENDAYA AU LUAT PARISUL CU ASALT!Află totul despre noua colecție disco, de primăvară-vară, semnată Tommy x Zendaya, prezentată de această dată în cadrul Săptămânii Modei pariziene. ELLE România a fost acolo și îți oferă toate detaliile.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: DARJA BARANNIK – Darja Barannik, una dintre cele mai influente bloggerițe din lumea modei internaționale, are un stil care variază de la minimalist la maximalist, păstrându-și însă mereu eleganța.

ELLE MUZICĂ – THE MOTANS: MAI MULT DESPRE MUZICĂ ȘI MAI PUȚIN DESPRE PISICIO conversație plină de onestitate cu Denis Roabeș, artistul din spatele proiectului The Motans, care lansează hit dup hit și ale cărui clipuri au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

ELLE AGENDA – 13 LUCRURI DEVĂZUT LUNA ACEASTA – De la premiere cinematografice și expoziții de artă la spectacole de teatru și concerte, ELLE ți-a pregătit o listă de evenimente culturale pe care nu trebuie să le ratezi luna asta.

ELLE INTERVIU – HANNA HOFMAN: „GENUL MEU E UNUL FLUID”Un interviu cu Hanna Hofman, una dintre eroinele filmului „Touch Me Not”, despre identitate și sexualitate și felul în care sunt ele interpretate în pelicula care îți va contrazice prejudecățile despre persoanele care nu sunt așa cum ai vrea tu să fie.

ELLE FILM – FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU CAPTAIN MARVEL – ELLE a participat la Londra la premiera mondială a filmului „Captain Marvel” și a stat de vorbă cu Brie Larson, protagonista noii pelicule cu supereroi, dar și cu Samuel L. Jackson, Gemma Chan, Lashana Lynch și regizorii Anna Boden & Ryan Fleck.

ELLE FENOMEN – CITIM MAI MULT CA NICIODATĂ, DAR DOAR STATUS-URI PE NET Suntem acaparați de social media, citim puține cărți, iar când o facem, calitatea lor e cam îndoielnică. O pledoarie pentru lecturi, dacă se poate mai multe și mai valoroase.

ELLE BEAUTY – CUM E SĂ FII FRUMOASĂ? – Frumusețea e cea mai seducătoare himeră și o prețuim tocmia pentru raritatea și efemeritatea ei. Dar oare cum e să fii frumoasă, într-un mod real, tulburător, incontestabil?

ELLE HEALTH – ESTE ALEGEREA ORGANICĂ FĂRĂ DE PĂCAT?Să cumperi organic s-a transformat, dintr-o alternativă, într-o responsabilitate socială, pentru că alegerea eco a devenit o ideologie. Iar hrana organică este mai sănătoasă, mai naturală și mai etică. Sau nu?

ELLE WELNESS – JOSH KRAMER: YOGA – UNIUNEA DINTRE MINTE ȘI TRUP – A descoperit yoga când era doar un copil. Cu timpul, a transformat-o într-un stil de viață, iar astăzi călătorește în întreaga lume pentru a-i învăța pe alții tainele acestei practice. Josh Kramer, maestrul yogin din Noua Zeelandă, ajunge și în România, iar ELLE a stat de vorbă cu el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle