The Weeknd a decis să nu mai lanseze melodia despre Selena Gomez

Se pare că The Weeknd s-a răzgândit în privința melodiei despre Selena Gomez, iar decizia lui i-a luat prin surprindere pe fani.

The Weeknd a decis să nu mai lanseze melodia despre Selena Gomez

În urmă cu doar o săptămână The Weeknd a înregistrat cu Societatea Americană a Compozitorilor, Creatorilor şi Editorilor Muzicali (ASCAP) o nouă melodie, însă lucrul care a atras atenția tuturor a fost titlul acestei piese, „Like Selena”. Toată lumea s-a așteptat ca această melodie să fie despre relația dintre Abel și Selena Gomez, însă se pare că fanii nu vor afla prea curând mai multe detalii.

Potrivit Entertainment Tonight, The Weeknd a renunțat la lansarea melodiei, de pe pagina ASCAP fiind șterse toate informațiile despre această piesă. Nimeni nu știe dacă artistul s-a răzgândit, dacă este vorba despre un conflict cu Selena sau melodia va fi lansată mai târziu.

The Weeknd este cunoscut pentru faptul că vorbește despre relațiile lui în melodii. Fanii au concluzionat imediat că noile piese lansate de Abel, „Heartless” și „Blinding Lights” au referințe despre fostele iubite ale acestuia, Bella Hadid și Selena Gomez.

 

View this post on Instagram

 

lyric video out now. incase you dont know them.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Cea mai clară referință despre Selena Gomez apare în melodia „Call Out My Name”, unde versurile indică faptul că Abel ar fi vrut să doneze un rinichi pentru fosta sa iubită, „I almost cut a piece of myself for your life” (Aproape mi-am tăiat o bucată din mine pentru viața ta).

Citește și:
Selena Gomez și-a surprins fanii cu un detaliu neașteptat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people