The Sound of Change Live – vedete si proiecte sociale (galerie foto)

Cele mai hot vedete din lumea muzicii si-au unit vocile in cadrul concertului The Sound of Change Live pentru a atrage atentia asupra nedreptatilor la care sunt supuse fetele si femeile din toata lumea.

Beyonce, Jennifer Lopez, Jessie J, Ellie Goulding, Florence + The Machine, HAIM, Iggy Azalea, John Legend, Laura Pausini, Rita Ora, Timbaland sunt doar o parte din numele mari care au participat la concertul The Sound of Change Live ce a avut loc pe 1 iunie pe stadionul Twickenham din Londra.

Concertul a fost organizat de Chime of Change, campanie initiata de Gucci, condusa de un comitet fondator, format din Frida Giannini, directorul artistic Gucci, Beyonce Knowles-Carter si Salma Hayek Pinault.

„Intotdeauna am sustinut egalitatea de sanse pentru femei', spune cantareata Beyonce, responsabila de directia artistica a concertului televizat. „Fetele trebuie sa fie invatate de mici ca au puterea si capacitatea sa devina orice isi doresc ele. Tine de noi sa schimbam statisticile pentru femeile din intreaga lume. Sunt mandra ca ma aflu in compania unor femei curajoase si ca dau un exemplu pentru urmatoarea generatie de tinere.'

Fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor, 4,3 milioane dolari, vor fi directionate de Gucci catre sustinerea proiectelor care urmaresc schimbarea statutului fetelor in domeniile educatiei, sanatatii si justitiei. De asemenea, datorita parteneriatului dintre Gucci si platforma online Catapult, cumparatorii biletelor au putut alege singuri programele pentru femei pe care doresc sa le sustina.

Pe langa reprezentatiile live ale unora dintre cei mai importanti artisti de talie mondiala, in cadrul concertului au fost difuzate scurtmetraje care ridica problemele pe care fetele si femeile le intampina, fie ca e vorba de Irlanda, Africa de Sud, Pakistan sau Statele Unite.

Mai multe despre proiectele Chime for Change aflati de pe siteul http://www.chimeforchange.org.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people