Melania Trump ar putea purta o tinuta Ralph Lauren la investirea lui Donald Trump

Ce tinute va purta Melania Trump, cea care peste cateva zile va deveni Prima Doamna a Americii?

Melania Trump ar putea purta o tinuta Ralph Lauren la investirea lui Donald Trump

Este o intrebare destul de des intalnita daca tinem cont de faptul ca foarte multi designeri au afirmat pana acum ca nu vor sa colaboreze cu Melania Trump.

Se pare ca Melania Trump ar putea purta o tinuta Ralph Lauren la investirea lui Donald Trump ca Presedinte al Americii. Evenimentul va avea loc vineri.

Potrivit surselor, Melania Trump, in varsta de 46 de ani, a inceput o colaborare cu designerul Ralph Lauren.

Acesta i-a pregatit mai multe tinute – toate albe – pentru evenimentele la care Melania va participa in aceasta saptamana. Este vorba de evenimentul de investire, dar si cinele de stat pe care Trump le va organiza.

Colaborarea lui Ralph Lauren cu Melania Trump este putin surprinzatoare. In timpul campaniei electorale, designerul a fost un sustinator infocat al lui Hillary Clinton, aceasta purtand mai multe tinute realizate de Ralph Lauren.

Melania a purtat si ea o tinuta Ralph Lauren in timpul campaniei electorale. Este vorba de acea salopeta alba pe care a ales-o pentru aparitia in noaptea in care s-au anuntat rezultatele alegerilor.

Citeste si:
Top 20 cele mai stylish tinute purtate de Michelle Obama

Nu se stie insa ce va purta Donald Trump la evenimentul de vineri. Insa, daca se confirma zvonul cu privire la colaborarea dintre Melania si Ralph Lauren, nu ar trebui sa ne mire daca si viitorul Presedinte American va alege un costum Ralph Lauren.

Un alt lucru surprinzator este absenta lui Kanye West de la eveniment. Acesta s-a intalnit cu Donald Trump dupa aflarea rezultatelor alegerilor, insa se pare ca nu va participa la investire.

 

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people