Cum arata cei trei copii ai lui Sharon Stone

Desi in trecut incingea imaginatia barbatilor cu rolurile sale sexy , Sharon Stone se bucura acum in principal de momentele petrecute alaturi de cei trei copii ai sai.

Cum arata cei trei copii ai lui Sharon Stone

Ajunsa la varsta de 59 de ani, actrita americana Sharon Stone a primit premiul Mama anului, chiar din mainile celor trei fii adoptati ai sai, Quinn Kelly, in varsta de 10 ani, Laird Vonne in varsta de 12 ani, si Roan Joseph, de 16 ani.

Copiii acesteia au urcat pe scena pentru a inmana mamei lor maretul premiu, fiecare spunand cateva cuvinte scrise chiar de ei, ce i-au topit inima frumoasei actrite.

Mama mea merita acest premiu. Te iubesc mama.' a declarat fiul mijlociu, in timp ce mezinul a adaugat: Mama noastra este iubitoare, grijulie si o persoana minunata.' Fiul cel mare, Roan, a dezvaluit tuturor cel mai bun sfat primit de la mama lui. Mereu sa tratezi oamenii asa cum ai vrea sa fii tu tratat si sa faci mereu o buna impresie'.

Actrita a fost foarte impresionata de gestul celor trei copii, tinand sa precizeze A fi mama nu a fost deloc usor, dar a fost plin de iubire. Suntem o familie fericita si norocoasa.'

Desi in trecut nu a vorbit mult despre cei trei copii, Sharon Stone a declarat ca mereu si-a dorit o familie mare, iar actrita nu pierde nicio ocazie sa impartaseasca cu fanii virtuali fotografii ce surprind momentele minunate petrecute de cei trei baieti din viata ei.

Text: Robert Moraru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people