Ștefania Ivănescu a adus pe lume primul său copil

Ștefania Ivănescu, unul dintre cele mai de succes modele din România și cu numeroase apariții în revista ELLE, a devenit mamă. Vezi prima imagine cu modelul și copilul ei.

Ștefania Ivănescu a adus pe lume primul său copil

Ștefania Ivănescu este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele din România, apărând în multiple editoriale foto, campanii, și fiind desemnată cel mai bun model al anului în cadrul ELLE Style Awards în două rânduri. De altfel, Ivănescu a apărut și pe coperta revistei ELLE și a fost protagonista mai multor ședințe foto ale căror rezultate au ajuns în paginile revistei.

Ștefania Ivănescu se află de mai multă vreme într-o relație, iar în toamna anului 2020 modelul s-a logodit cu partenerul său de viață, Laurențiu. Ieri, 02.02.2022, a venit pe lume și primul lor copil, despre care surse apropiate modelului spun că este o fetiță, deși aceasta nu a menționat în public.

Simultan cu anunțul că a născut, făcut pe Instagram Stories, modelul a postat și în feed o imagine care o înfățișează însărcinată, alături de un text dedicat copilului ei, scris în limba engleză:

„May you always know, little one, that you were wished for, longed for, prayed for, and that your parents will love you with everything they have” („Să știi mereu, micuțule, că ai fost dorit, că ți s-a dus dorul, că ne-am rugat pentru tine și că părinții tăi te vor iubi cu tot ceea ce au”).

În același timp, Ștefania Ivănescu a postat pe Story o imagine cu ea și cu copilul său, direct de pe patul de spital. „Bine ai venit, îngerașule! 02.02.2022”

Postarea modelului a adunat felicitări entuziaste și urări de bine de la o mulțime de celebrități, creatori de conținut, dar și de la numeroșii fani ai Ștefaniei. Printre cei care s-au arătat bucuroși de maternitatea modelului se numără Antonia, Bianca Giurcanu, INNA, Nicole Cherry, și mai ales cea mai bună prietenă a Ștefaniei, creatoarea de conținut Nadd Hu. „Înger. Mă bucur mult pentru tine”, i-a transmis Antonia. „Plâng”, a scris Nadd Hu, alături de o serie de emojis cu fețe înlăcrimate. „Vă iubesc pe amândoi”, a scris Bianca Giurcanu.

Citește și:
Regina Rania a Iordaniei, mesaj emoționant pentru soțul și fiul său, cu ocazia zilei lor de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people