Regina Rania a Iordaniei, mesaj emoționant pentru soțul și fiul său, cu ocazia zilei lor de naștere

Regele Abdullah II și Prințul Hashem și-au sărbătorit ziua de naștere pe 30 ianuarie.

Regina Rania a Iordaniei, mesaj emoționant pentru soțul și fiul său, cu ocazia zilei lor de naștere

Regele Abdullah II și Prințul Hashem și-au sărbătorit ziua de naștere pe 30 ianuarie. Cu această ocazie, Regina Rania le-a transmis celor doi un mesaj emoționant, în care își exprima dragostea nemărginită pe care le-o poartă.

„Inima mea e casa unui rege”, a scris Rania în descrierea unei fotografii în care se află alături de soțul său, care tocmai a împlinit 60 de ani.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Aceasta a postat și o imagine cu fiul său, căruia i-a transmis următorul mesaj: „Rugăciunile mele pentru tine nu îmi părăsesc niciodată inima. Fie ca anii tăi să fie plini de dragoste și lumină. La mulți ani, Prințule Hashem”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Și Prințul Hussein a ținut să le transmită tatălui și fratelui său mesaje de la mulți ani. „Sărbătorim 60 de ani cu tine ca tată, mentor, lider. 60 de ani de dăruire neclintită pentru a-ți servi poporul. La mulți ani, Majestate”.

Acesta a postat și o poză cu fratele său, Prințul Hashem, căruia i-a urat „Fratele meu drag Hashem, îți urez la mulți ani fericiți”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe 10 iunie 2021, Regina Rania a Iordaniei și soțul ei, Regele Abdullah II, au sărbătorit 28 de ani de căsătorie, iar Regina a marcat aniversarea cu un mesaj adresat soțului ei și postat pe contul ei de Instagram.

„Aniversare fericită celui care este cel mai drag inimii mele”, a scris Regina, atât în arabă cât și în limba engleză, postând și o fotografie în care apare alături de soțul ei.

Rania și Abdullah s-au căsătorit pe 10 iunie 1993, el fiind la acel moment prinț. Nunta lor a fost declarată sărbătoare națională, iar ceremonia a avut loc la Palatul Regal din Amman. Primul copil al cuplului, Hussein, a venit pe lume în iunie 1994, urmat de fiica lor, Iman, în septembrie 1996, Salma (în septembrie 2000), iar fiul cei mic al cuplului, Hashem, s-a născut în ianuarie 2005.

Abdullah a urcat pe tron pe 7 feburarie 1999, iar în luna martie a aceluiași an, Rania a fost numită Regină.

Regina Rania a Iordaniei a împlinit 50 de ani in 2020 și declara la vremea respectivă că întotdeauna și-a dorit, cu aceste ocazii, să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

„Până acum anul acesta, timpul a fost singurul lucru pe care l-am avut. A fost o binecuvântare să-i am pe toți copiii mei lângă mine, în special în timpul lunilor în care Iordania a trecut printr-o carantină strictă. De ziua mea, de vreme ce oamenii pe care îi iubesc sunt aproape, sunt sănătoși și în siguranță, nu mi-aș putea dori mai mult.”

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, prima apariție oficială din acest an

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video