Mesajul emoționant transmis de Regina Rania a Iordaniei cu ocazia aniversării a 28 de ani de căsătorie

Regina Rania a Iordaniei a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării căsătoriei cu Regele Abdullah II.

Regina Rania a Iordaniei și soțul ei, Regele Abdullah II, au sărbătorit pe 10 iunie 28 de ani de căsătorie, iar Regina a marcat aniversarea cu un mesaj adresat soțului ei și postat pe contul ei de Instagram.

„Aniversare fericită celui care este cel mai drag inimii mele”, a scris Regina, atât în arabă cât și în limba engleză, postând și o fotografie în care apare alături de soțul ei. Poți vedea imaginea, dar și mult mai multe fotografii cu Regina Rania a Iordaniei, soțul ei, Regele Abdullah II, și cei patru copii ai lor în GALERIA DE MAI SUS.

Rania și Abdullah s-au căsătorit pe 10 iunie 1993, el fiind la acel moment prinț. Nunta lor a fost declarată sărbătoare națională, iar ceremonia a avut loc la Palatul Regal din Amman. Primul copil al cuplului, Hussein, a venit pe lume în iunie 1994, urmat de fiica lor, Iman, în septembrie 1996, Salma (în septembrie 2000), iar fiul cei mic al cuplului, Hashem, s-a născut în ianuarie 2005.

Abdullah a urcat pe tron pe 7 feburarie 1999, iar în luna martie a aceluiași an, Rania a fost numită Regină.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regina Rania a Iordaniei a împlinit 50 de ani anul trecut și declara la vremea respectivă că întotdeauna și-a dorit, cu aceste ocazii, să petreacă mai mult timp alături de familia sau. „Până acum anul acesta, timpul a fost singurul lucru pe care l-am avut. A fost o binecuvântare să-i am pe toți copiii mei lângă mine, în special în timpul lunilor în care Iordania a trecut printr-o carantină strictă. De ziua mea, de vreme ce oamenii pe care îi iubesc sunt aproape, sunt sănătoși și în siguranță, nu mi-aș putea dori mai mult.”

Stilul reginei este admirat de foarte multă lume, dar sunt și destule voci care o critică pentru hainele extrem de scumpe pe care le poartă. Anul trecut, aceasta a ținut chiar să vorbească despre acest subiect, într-o declarație rară. „Atenția asupra hainelor și cheltuielilor soțiilor de lideri din multe țări și acuzarea acestora de irosirea banilor, fie în mod corect sau greșit, nu este un subiect nou, acesta a fost exploatat ca un instrument politic istoric de mult timp. Astăzi, observăm aceeași practică adoptată de unele persoane din Iordania pentru a o descrie pe Majestatea Sa Regina departe de realitate, departe de adevăr”, declara atunci Regina Rania a Iordaniei, care a susținut că majoritatea hainelor sunt fie împrumutate, fie primite cadou.

Citește și:
Detalii inedite despre trecutul amoros al Melaniei Trump ies acum la iveală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video