Sosia lui Ross din „Friends” este căutată de poliție, iar David Schwimmer răspunde cu umor investigației

Poliția din Blackpool, Anglia, caută un bărbat care seamănă izbitor cu actorul David Schwimmer, care l-a interpretat pe Ross Geller în serialul „Friends".

Sosia lui Ross din „Friends” este căutată de poliție, iar David Schwimmer răspunde cu umor investigației

Bărbatul este suspectat de furt dintr-un restaurant, potrivit imaginilor surprinse pe camerele de securitate. „Îl recunoașteți pe acest bărbat? Vrem să vorbim cu el în privința unui furt produs la un restaurant din Blackpool pe 20 septembrie”, a scris departamentul de poliție pe Facebook săptămâna aceasta, alături de o captură a imaginii de pe camerele video, care îl înfățișează pe suspect cu o ladă plină de doze de bere în brațe. Polițiștii au continuat postarea prin a-i ruga pe toți cei care îl cunosc pe bărbat să le scrie pe o adresă de email.

După ce a primit numeroase mesaje de la fani, care îi indicau asemănarea cu bărbatul din restaurant, David Schwimmer le-a răspuns prin postarea unui video amuzant în care îl imită pe suspect într-un supermarket. „Domnilor polițiști, vă jur că nu am fost eu. După cum vedeți, eram în New York. Pentru echipa muncitoare de poliție din Blackpool, mult noroc cu investigația. #nuamfosteu”, a adăugat David în descrierea video-ului, spre amuzamentul fanilor.

Între timp, departamentul de poliție din Blackpool a postat câteva glume făcute de fani, multe dintre ele conținând aluzii la replicile personajului Ross Geller din serialul „Friends”. „Arată ca Ross din „Friends” cu acea expresie confuză…apropiați-vă cu grijă, a studiat Karatey și are Unagi!”; „Acela nu e Ross, este Russ!” sau „Lăsați-l în pace. A crescut cu Monica. Dacă nu mâncai repede, nu mâncai deloc”.

Poliția a mulțumit tuturor celor care au răspuns mesajului, concluzionând „Am investigat în detaliu această problemă și am primit confirmarea că David Schwimmer era în America la acea dată”.

Citește și:
David Schwimmer, Ross din serialul Friends', este de nerecunoscut

Foto: Hepta, Twitter, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people