Smiley lansează My Love, o piesă-terapie pentru orice relație de iubire

După filmări în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain, în SUA, Smiley lansează My Love, o piesă-terapie pentru orice relație de iubire.

Smiley lansează My Love, o piesă-terapie pentru orice relație de iubire

Smiley lansează „My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. „Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au facut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

„Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacî sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre My Love, o piesî banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei „Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

„Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deșert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

„My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat, cu care speră să ajungă în viețile și playlist-urile cât mai multor oameni din întreaga lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people