Smiley, imagini inedite din vacanță alături de Gina Pistol

Smiley se bucură de vacanță într-o destinație exotică, Thailanda, iar el le-a împărtășit fanilor mai multe imagini.

Smiley se află în vacanță în Thailanda, iar el și-a luat prin surprindere fanii deoarece a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii alături de partenera sa, Gina Pistol, însă fără să i se vadă fața.

Alături de Smiley și Gina, mai sunt și părinții artistului, dar și fratele lui, Filip. Ba mai mult, se pare că Gina i-a făcut unele dintre fotografii, după cum și el a afirmat acest lucru. „Alte poze făcute de Ea, iar eu m-am prăjit pe picioare…”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol a oferit un interviu în exclusivitate pentru ELLE România, în care a vorbit despre relația sa cu Smiley, dar și motivul pentru care ei sunt extrem de discreți cu privire la relația lor: „Este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație, tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, a declarat Gina Pistol.

În luna octombrie, Smiley a vorbit sincer în cadrul unui interviu pentru revista Unica despre relația pe care o are cu Gina, dezvăluind faptul că ei locuiesc împreună: „Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic.”

În luna decembrie, Gina Pistol s-a întors din Filipine, unde s-a filmat cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express, care va fi difuzat începând cu luna februarie. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar ei au decis să păstreze relația departe de ochii presei, cu toate că au mai existat ocazii când cei doi au fost surprinși de către paparazzi.

Citește și:
Gina Pistol, declarații exclusive despre relația cu Smiley: „Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people