Sharon Stone a fost vânată de fani și paparazzi la fel ca prințesa Diana: „Am devenit faimoase în același timp”

Sharon Stone a fost vânată de paparazzi la fel cum se întâmpla cu prințesa Diana. Actrița a dezvăluit episoade cutremurătoare din tinerețe.

Sharon Stone a fost vânată de fani și paparazzi la fel ca prințesa Diana: "Am devenit faimoase în același timp"

Sharon Stone a fost vânată de fani și de paparazzi, imediat ce a devenit celebră, în același fel în care era hăituită prințesa Diana de fotografii care voiau să îi imortalizeze orice mișcare. Actrița a dezvăluit acest detaliu neplăcut al celebrității pe care îl avea în comun cu legendara prințesă, mama prinților William și Harry.

Faptul că Sharon Stone a fost vânată intens de fani și de paparazzi a fost dezvăluit chiar de actriță, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei Rake, publicat zilele trecute. Aceasta a povestit că era urmărită oriunde s-ar fi dus, după interpretarea ei din filmul Basic Instinct, alături de Michael Douglas, în 1992.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Am devenit celebre ca parte din aceeași generație. Oriunde te-ai fi dus, dacă erai celebru ca Diana, sau așa cum eram eu în acel moment, sute, uneori poate și mii de oameni apăreau și ei. Așa că, dacă, de exemplu, mergeam la un restaurant, până la momentul în care serveam aperitivul, ar fi fost sute de oameni în fața restaurantului. Nu uneori. De fiecare dată. Apoi era nevoie de o armată de bodyguarzi care să mă ducă în mașină, care să îi țină pe oameni departe. Eu trebuia să aștept ca toată lumea să plece, pentru siguranța lor, și să fiu ultima care pleacă, asigurându-mă că nimeni nu va fi rănit. La momentul la care plecam, trebuia să mă arunc cu capul înainte printr-o breșă mică în mulțime, ca să intru în mașină, iar uneori garda de corp trebuia să intre pe geam, ca să nu fie absorbit de mulțimea violentă.”

Faptul că Sharon Stone a fost vânată cu atâta ardoare de fani i-a lăsat acesteia amintiri îngrozitoare, de neșters.

„Câteodată mulțimile smulgeau bara, oglinzile retrovizoare, numerele de înmatriculare, uneori se urcau pe mașină. Eu trebuia să mă întind pe jos și prietenii și bodyguardul să stea peste mine, sperând că mașina nu va ceda.”

Citește și:
Cum a reacționat Lady Gaga după ce a ratat nominalizarea la Oscar 2022 pentru rolul din „House of Gucci'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video