Selena Gomez dezvaluie de ce a facut publica relatia cu The Weeknd

Intr-un interviu recent, Selena Gomez a dezvaluit motivul pentru care a decis sa faca publica relatia sa cu The Weeknd.

Selena Gomez dezvaluie de ce a facut publica relatia cu The Weeknd

Selena Gomez si The Weeknd si-au inceput relatia la inceputul acestui an, dar nu s-au ferit niciodata de ochii publicului si nu au ascuns faptul ca sunt impreuna. Cei doi au fost fotografiati de multe ori impreuna, ba chiar au postat ei insisi poze de cuplu pe retelele de socializare ori si-au dat tag in imagini, pe Instagram.

Ei bine, intr-un interviu acordat recent lui Ryan Seacrest, Selena Gomez a dezvaluit de ce a decis sa faca publica relatia cu The Weeknd.

„Ar fi fost foarte greu daca as fi vrut sa petrec atat de mult timp ascunzand lucruri. Este prea multa presiune si cred ca toata lumea trece peste tot intr-un final. Imi doresc doar sa fiu fericita. Daca asta este cine sunt eu, atunci nu ma intereseaza mai mult.”

De asemenea, Selena Gomez a vorbit si despre prioritatile din viata ei si despre cum se pune pe sine pe primul loc, apoi urmand cariera sa. Selena Gomez a suferit de depresie pentru un timp, iar acum este una dintre vedetele care vorbeste deschis despre sanatatea mentala si cat de importanta este ea.

„Am facut asta pentru mult timp (n.r. cariera sa) si am avut nevoie de o secunda sa respir. Am vrut sa ma asigur ca viata mea este intr-un echilibru si ca sunt, in primul rand, fericita si sanatoasa.

Citeste si:
Selena Gomez si noul sau stil: 10 tinute HOT

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people