Kate Middleton a transmis un mesaj important: „Nicio mamă nu este imună la anxietate și depresie”

Kate Middleton a transmis un mesaj important cu privire la sănătatea mintală a femeilor.

Kate Middleton a transmis un mesaj important: „Nicio mamă nu este imună la anxietate și depresie”

Ducesa de Cambridgea spus că nicio mamă nu este „imună la anxietate și depresie” într-un nou video pentru a marca faptul că o organizație care sprijină sănătatea mintală a femeilor a intrat acum sub patronajul ei. Kate Middleton a declarat că este esențial ca persoanele care „se luptă” cu probleme de sănătate mintală să primească „sprijinul potrivit la momentul potrivit.”

Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant mamelor care suferă de depresie

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kate Middleton a făcut aceste declarații în cadrul unui video pentru a marca faptul că Alianța pentru Sănătatea Mintală Maternă a intrat sub patronajul ei și a făcut anunțul în timpul săptămânii care marchează conștientizarea sănătății mintale materne, care se încheie duminică.

„Știm cu toții că sarcina, nașterea și primele luni și primii ani de viață ai unui copil pot fi extrem de solicitante. Părinții se simt adesea singuri și copleșiți de acești primi ani. Aproximativ 20% dintre femeile din Marea Britanie se pare că suferă de boli psihice perinatale. Din păcate, știm, de asemenea, că multe altele suferă în tăcere. Nimeni nu este imun la experiențaanxietățiiși depresiei în această perioadă.”, a spus Kate Middleton.

În video, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie midi de la brandul de modă italian Max Mara. Rochia, în valoare de 630 de lire sterline, avea mâneci lungi cu detalii din dantelă pe brațe și pe piept. Desenul floral și albastru al țesăturii este imprimat pe un fond crem. Ea a completat look-ul cu una dintre coafurile sale caracteristice cu bucle lejere și un machiaj natural.

De-a lungul timpului,Kate Middletons-a axat pe sprijinul acordat în primii ani de viață și pe sănătatea mintală. Maternal Mental Health Alliance (MMHA) este o organizație caritabilă și o rețea de peste 100 de organizații din Marea Britanie, care lucrează pentru a se asigura că femeile și familiile afectate de probleme psihice perinatale au acces la îngrijire și sprijin cuprinzător de înaltă calitate.

sursa foto: Captură YouTube

Ducesa de Cambridge a declarat în video că mesajul a fost despre „puterea și importanța conexiunii” și despre cum ultimii doi ani au reamintit tuturor rolul relațiilor în sănătatea și fericirea pe termen lung, în special la începutul vieții copiilor. Kate Middleton a continuat prin a sublinia modul în care organizațiile caritabile au colaborat pentru a aduce în atenția publică aceste probleme.

Citește și:
O imagine cu Regina Letizia a Spaniei a ajuns virală. Care este motivul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video