Rihanna și A$AP Rocky au organizat un baby shower atipic pentru viitorul lor copil

Cele două vedete au organizat o petrecere rave în cinstea viitorului lor copil.

Rihanna și A$AP Rocky au organizat un baby shower atipic pentru viitorul lor copil

Chiar dacă Rihanna și A$AP Rocky au încercat să țină petrecerea pregătită în cinstea viitorului lor copil cât mai departe de ochii presei, cei de la HipHollywood au reușit să obțină câteva informații despre baby shower-ul organizat de cele două vedete. Potrivit site-ului, evenimentul ar fi avut loc pe 22 aprilie într-un studio din Hollywood, iar invitații ar fi fost rugați să poarte ținute în culori neon. În plus, se pare că baby shower-ul a avut o temă atipică, fiind o petrecere rave.

HipHollywood a mai anunțat și că cei doi cântăreți le-au interzis invitațiilor să facă poze în timpul petrecerii, așa că singura imagine care a ajuns în mediul online este cu un tricou pe care este inscripționat următorul mesaj: „Am fost la baby shower-ul rave al lui Rih și al lui Rocky și tot ce am primit este acest tricou grozav.” Iar pentru partea din față a tricoului au fost folosite două imagini cu Rihanna și A$AP Rocky din copilărie.


Chiar dacă cele două vedete nu au confirmat încă această știre și nu au dezvăluit sexul copilului ori data la care acesta ar trebui să vină pe lume, fanii cuplului cred că Rihanna ar trebui să nască undeva în luna mai.

Recent, în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu Amina Muaddi, designerul de pantofi cu care artista a colaborat constant în ultimii ani. Chiar dacă cei doi nu au oferit nicio declarație în legătură cu presupusa infidelitate a rapper-ului, Amina Muaddi a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care declara că aceste zvonuri sunt complet false.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Întotdeauna am crezut că o minciună nefondată răspândită pe rețelele de socializare nu merită niciun răspuns sau clarificări, în special una care este atât de josnică. Inițial am presupus că această bârfă falsă, fabricată cu rea intenție, nu va fi luată în serios. Cu toate acestea, în ultimele 24 de ore, mi s-a reamintit că trăim într-o societate în care astfel de subiecte ajung să fie discutate cu atâta rapiditate, chiar dacă au baze nefondate, nimic nefiind interzis”, a scris Amina Muaddi pe contul său de Instagram.

„Ar fi trebuit ca aceasta să fie una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva. Prin urmare, trebuie să vorbesc, deoarece acest lucru nu este îndreptat numai către mine, ci este legat de oameni pentru care am un mare respect și afecțiune. Rih continuă să-și poarte senină sarcina, fiind cel mai bine îmbrăcată graviduță, iar eu mă întorc la afacerea mea”, a concluzionat designerul cu origini românești.

Citește și:
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, primul mesaj după ce a născut prematur, iar unul dintre gemeni a murit la naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video