Relația lui Taylor Swift cu Joe Alwyn devine serioasă

Taylor Swift a fost surprinsă în Malibu cu noul ei iubit, Joe Alwyn.

Relația lui Taylor Swift cu Joe Alwyn devine serioasă

Cântăreața de 28 de ani a fost văzută cu iubitul ei englez, actorul în vârstă de 27 de ani Joe Alwyn, în Malibu, pe 7 martie.

Cei doi au mai fost văzuți împreună doar în decembrie, când au fost surprinși ținându-se de mână, după concertul lui Taylor din New York.

Cântăreața părea să fie foarte apropiată de Joe în timpul plimbării lor. Păreau să se simtă bine și să fie foarte relaxați. Plimbarea lor a durat o oră și jumătate.


Cei doi se bucurau de timpul petrecut împreună, deși erau însoțiți și de un bodyguard care s-a aflat tot timpul în spatele lor. Au vorbit non-stop și nimic altceva nu le-a atras atenția.

Potrivit surselor, cei doi sunt împreună de aproape un an, începând să se întâlnească în luna mai a anului trecut. Totuși, și-au păstrat relația privată de-a lungul timpului, fiind văzuți împreună de foarte puține ori.

În februarie, surse apropiate cântăreței au dezvăluit că Taylor petrece foarte mult timp cu iubitul ei, stând mult în Londra, acolo unde locuiește Alwyn.

Se pare că Taylor i-a cunoscut deja întreaga familie lui Joe. Au petrecut multe duminici împreună, iar frații lui Joe par să o placă pe Taylor. Putem spune că ea face cu adevărat parte din familie acum?

Taylor Swift urmează să plece într-un turneu care se va încheia în mai, iar săptămâna trecută a confirmat că Charli XCX și Camila Cabello vor cânta în deschidere.

Citește și:
Taylor Swift s-a logodit?

Text: Amy Abaluta
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people