Relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles, subiectul unui nou serial

Despre relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles s-au scris articole si carti, s-au povestit multe, a fost subiect de filme sau mini serii, insa cel mai recent proiect cinematografic se anunta a fi incitant.

Relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles, subiectul unui nou serial

Relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles devine subiectul unui nou serial american, pe care cu siguranta il vom urmari cu mare interes.

Sigur ai auzit sau ai citit despre serialul „Feud', realizat de celebrul Ryan Murphy, autorul celebrelor serii „American Horror Story'.

Prima parte a serialului se concentreaza pe rivalitatea dintre celebrele actrite de la Hollywood Bette Davis si Joan Crawford, roluri interpretate de Jessica Lange si Susan Sarandon, si va fi difuzat in America incepand din acest weekend.

Momentan, nu se stiu detalii despre sezonul care va avea ca subiect relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles, nici cine va interpreta rolurile principale (recunoastem ca ne-ar placea sa stim si cine o va interpreta pe Regina Marii Britanii), nici ce parte a relatiei va fi analizata sub lupa regizorala a lui Murphy.

Insa, cu siguranta, este cel mai asteptat serial al anului 2018.

Citeste si:
Kim Kardashian demonstreaza ca si pregatirea unei salate poate fi sexy

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people