Regina Elisabeta a II-a sarbatoreste 90 de ani de stil si eleganta regala

Expozitia „Fashioning a Reign: 90 years of style from The Queen’s Wardrobe” celebreaza stilul si eleganta Reginei Elisabeta a II-a si va contine piese iconice din garderoba sa.

Regina Elisabeta a II-a sarbatoreste 90 de ani de stil si eleganta regala

Daca esti indragostita de moda, si de stilul familiilor regale, trebuie sa vizitezi aceasta expozitie! Nu iti face griji, ai timp destul, pentru ca va fi deschisa de pe 21 aprilie 2016 pana pe 8 ianuarie 2017.

Aceeasi expozitie va fi prezenta in 3 locatii diferite pe parcursul acestei perioade, in fiecare dintre resedintele oficiale ale Majestatii Sale. Primul loc va fi Palatul din Edinburg, al doilea va fi Palatul Buckingham, iar al treilea, Castelul Windsor. Bineinteles, piesele vestimentare expuse vor fi selectate in functie de legatura lor cu locatia.

Expozitia va fi cea mai larga colectie de piese vestimentare ale Reginei Elisabeta, cu peste 150 de tinute purtate de aceasta de-a lungul timpului. Fashioning a Reign va explora momente semnificative din viata Reginei, dar si din istoria tarii, printr-o colectie de haine si accesorii fara precedent, create special pentru aceste momente-cheie.

Bineinteles, cu aceasta ocazie va fi scoasa in evidenta si sustinerea pe care Regina a acordat-o intotdeauna modei couture din Marea Britanie si designerilor de palarii, prin expunerea unor piese importante create de designeri celebri.

Foto: twitter.com/BritishMonarchy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people