Prințul William a dezvăluit un indiciu despre sexul celui de-al treilea copil al cuplului

Prințul William a dezvăluit, fără să vrea, un indiciu despre sexul celui de-al treilea copil al cuplului.

Prințul William a dezvăluit un indiciu despre sexul celui de-al treilea copil al cuplului

Kate Middleton va deveni în curând din nou mamă, acesta fiind cel de-al treilea copil pentru ea și Prințul William. Ca de obicei, familia regală nu a oferit foarte multe detalii despre nașterea copilului, însă știm că există un plan bine pus la punct.

Totodată, știm că momentul se apropie și asta deoarece au apărut restricții pentru parcarea spitalului St. Mary, unde va naște Kate Middleton. Deși familia regală nu a dezvăluit până acum sexul copilului, Prințul William a dezvăluit accidental un indiciu.

Marți seara Prințul William a participat la un meci de fotbal, Aston Villa împotriva Cardiff City, iar după joc el l-a felicitat pe jucăturl Jack Grealish (cel care a marcat golul care a adus victoria echipei Aston Villa).

Potrivit Vanity Fair, Prințul William a fost auzit spunând „Voi insista ca bebelușul să fie numit Jack”. Se pare că el și-a dat seama că a spus un lucru nepotrivit, așa că a încercat să repare situația: „Jack…sau Jackie.”

Din această dezvăluire putem înțelege că Prințul William și Kate Middleton vor deveni părinții unui băiețel.

Desigur, este posibil și ca Prințul William să spună acest lucru fără să vrea și fără să își da seama că vor fi interpretate cuvintele lui. Din fericire, cel de-al treilea copil al Prințului William și a lui Kate Middleton se va naște în curând. Potrivit protocolului, Kensington Palace va anunța mai întâi pe rețelele sociale când se va interna Ducesa de Cambridge, iar apoi, după nașterea bebelușului, un anunț va fi afișat în fața Palatului Buckingham.

Citește și:
Cum se pregătesc Kate Middleton și Prințul William de nașterea celui de-al treilea copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people