Prințul William dezvăluie modul adorabil în care Prințul George îi calcă pe urme Prințesei Diana

Prințul William și Kate Middleton sunt părinții a trei copii și nu obișnuiesc să vorbească despre aceștia mai ales la evenimente oficiale. Există însă și excepții.

Prințul William dezvăluie modul adorabil în care Prințul George îi calcă pe urme Prințesei Diana

Prințul William și Kate Middleton au fost recent gazda unei recepții date în onoarea tinerilor implicați în campania BBC Radio One’s Teen Hero, tineri care s-au remarcat de-a lungul anilor datorită talentului lor și a participării în diverse campanii menite a-i ajuta pe cei de vârsta lor.

În timpul evenimentului Prințul William a făcut și o mărturisire cu privire la una dintre pasiunile micului Prinț George, pasiune pe care a moștenit-o de la bunica lui, regretata Prințesă Diana.

Prințul William a dezvăluit în timpul conversației cu un tânăr pasionat de street dancing că și Prințul George adoră să danseze.

„Și George dansează destul de bine, îi place să danseze”, a mărturisit Prințul Willliam, iar declarația lui se regăsește într-un clip de la eveniment, video postat pe twitter de reprezentanții Palatului Kensington. „Și este.. mama mea obișnuia să danseze, iubea să danseze. Dacă este ceva ce iubești, atunci merită să faci ceea ce iubești. Nu lăsa pe nimeni să îți spună contrariul”, a completat Prințul William.

Poți vedea și tu schimbul de replici în video de mai jos, începând cu secunda 1:02:

În plus, Ducele și Ducesa de Cambridge au vorbit în termeni amuzanți și despre talentul de dansator al Prințului William. Așa cum probabil multă lume se aștepta, talentul de dansator al lui William se apropie de cote… minime, acesta dezvăluind, pe un ton amuzant că „Mă rup atunci când când dansez”.

Citește și:
De ce trebuie Meghan Markle să stea mereu în spatele lui Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people