Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit în timpul unei întâlniri la teatru

Prințul Harry și Meghan Markle au atras toate privirile la o piesă de teatru de la London Palladium, eveniment organizat în scop caritabil.

Prințul Harry și Meghan Markle au strălucit în timpul unei întâlniri la teatru

Ducele și Ducesa de Sussex au fost prezenți la show-ul din cadrul London Palladium la începutul acestei săptămâni. Evenimentul are loc în fiecare an în scopul de a sprijini Royal Variety Charity, organizație susținută de Regina Elisabeta a II-a.

Banii strânși ajută animatorii din Regatul Unit care au nevoie de asistență din cauza vârstei înaintate sau a problemelor de sănătate, a scris Palatul Kensington în legătură cu evenimentul. Meghan a purtat un top și o fustă în valoare de 1.149 de dolari, în timp ce Prințul Harry a ales un costum clasic, negru. Intrând pe ușa London Palladium, Ducesa a primit un buchet de flori din partea unei fete în vârstă de 7 ani.

https://www.instagram.com/p/BqX5U28AHya/

La eveniment, Meghan și Harry au fost surprinși în timp ce discutau cu actorii din Hamilton, precum și cu membrii formației Take That, care au cântat în cadrul show-ului. Evenimentul marchează și aniversarea de șase luni de la căsătorie, de la momentul în care și-au spus jurămintele în fața a milioane de telespectatori în data de 19 mai 2018, la Capela St. George din Castelul Windsor. Cei doi s-au reîntors recent la locație pentru a celebra nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, în luna octombrie.

La puțin timp după nuntă, Harry și Meghan au plecat în primul lor turneu regal. La câteva ore după aterizarea în Australia, Palatul Kensington a declarat oficial că Ducesa de Sussex este însărcinată.

Citește și:
Prințul Harry apare într-un clip video dedicat campaniei de testare HIV

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people