Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada. Unde s-au stabilit cei doi

Fie că ne așteptam sau nu, se pare că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Los Angeles.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Canada. Unde s-au stabilit cei doi

Ducii de Sussex s-au mutat din casa în care stăteau în Vancouver Island, iar acum cei doi sunt în Statele Unite, conform unei surse care a dezvăluit acest lucru pentru People.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în Los Angeles, orașul natal al Ducesei de Sussex.

Cei doi au decis să locuiască în Canada alături de fiul lor, Archie, în vârstă de 10 luni, atunci când au anunțat în luna ianuarie că se vor retrage din familia regală. Însă, mai multe surse au declarat că ei plănuiesc să își petreacă mai mult timp în Los Angeles, mai ales că acolo stă și mama Ducesei, Doria Ragland, care lucrează în domeniul asistenței sociale.

O persoană apropiată cuplului a spus că ei deja caută case în Los Angeles. „Harry se preocupă de viitorul său alături de Meghan și fiul lor. Ei vor locui în California.. Pe Harry nu îl interesează trecutul.”

În ianuarie, o sursă a dezvăluit pentru E! News faptul că ei „speră” să își petreacă măcar o parte din vacanța de vară în orașul natal al lui Meghan. „Ei au început deja să caute case și sunt în proces să vorbească cu echipe de securitate. Se interesează și vor să vadă dacă este posibil acest lucru din punct de vedere logistic”, a declarat sursa.

În urmă cu două zile, Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta le-a confirmat vestea Prințului Harry și Prințului William. Prințul Charles a manifestat „simptome ușoare specifice infecției cu coronavirus, însă starea lui de sănătate este una bună”, a declarat un purtător de cuvânt.

Prințul Charles a fost văzut ultima dată în public alături de Harry și William pe data de 9 martie, cu ocazia slujbei în onoarea Commonwealth care a fost organizată la Westminster Abbey. Acela a fost ultimul eveniment regal la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle înainte ca ei să își înceapă în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre pandemia de coronavirus. Cei doi și-au sfătuit milioanele de fani care îi urmăresc pe Instagram să fie uniți și au mulțumit celor care muncesc necontenit în întreaga lume pentru a combate acest virus. „Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru adevăr, pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu COVID-19 este demnă de admirație”, au spus cei doi.

Citește și:
Este oficial! Primul job pe care îl va avea Meghan Markle, de când s-a retras din familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people