Prințul Harry, omagiu emoționant adus bunicului său, Prințul Philip

„A fost un maestru al fripturilor la grătar și o legendă a persiflării”, a declarat Prințul Harry despre bunicul său, Prințul Philip.

Prințul Harry, omagiu emoționant adus bunicului său, Prințul Philip

Prințul Harry s-a întors oficial acasă, în Regatul Unit al Marii Britanii, pentru a-și lua rămas-bun de la bunicul său, Prințul Philip.

Potrivit People, Ducele de Sussex ar fi aterizat duminică seară în Marea Britanie, după ce a aranjat un zbor pe cât de repede posibil, în urma veștii că bunicul său a decedat vineri dimineață. Nici soția lui, Meghan Markle, și nici fiul său, Archie Harrison, nu l-au însoțit, rămânând în casa familiei din Montecito, California.

Prințul Harry a lansat un comunicat de presă, în care îi aduce un omagiu regretatului său bunic, pe care îl descrie ca fiind „un om al datoriei, de onoare şi cu un pronunţat simţ al umorului”. Declarația a fost făcută la scurt timp după ce fratele său, Prințul William, a publicat un mesaj emoționant cu privire la decesul Prințului Philip pe contul de Instagram Kensington Royal.

„Va fi ţinut minte drept cel mai longeviv consort al unui monarh, ca un militar decorat, ca un prinţ şi ca un duce”, a scris Printul Harry.

„Dar pentru mine, la fel ca pentru oricine care a pierdut pe cineva drag sau un bunic de-a lungul acestui an dureros, el a fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar, o legendă a persiflării şi un neastâmpărat până la final”, a mai adăugat acesta. „Deşi aş putea să continui multă vreme în acest stil, ştiu că dacă el ar mai fi aici, ne-ar spune, ţinând o bere în mână: ‘Haideţi, terminaţi odată cu asta!'”.

„Ne va lipsi teribil de mult şi va fi ţinut minte pentru totdeauna de naţiunea noastră şi de lumea întreagă. Meghan, Archie şi eu (precum şi viitoarea lui strănepoată) vom avea mereu un loc special pentru el în inimile noastre”, a concluzionat prinţul Harry.

Însărcinată fiind cu al doilea copil al familiei, o fetiță care urmează să vină pe lume în această vară, Meghan Markle ar fi fost „sfătuită de medicul ei să nu călătorească', după cum a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Prințul William după moartea bunicului său, Prințul Philip

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video