Prințul Harry NU semnează un contract prenupțial înaintea nunții cu Meghan Markle

Prințul Harry a decis să nu semneze un contract prenupțial înaintea nunții sale cu Meghan Markle, din 19 mai.

Prințul Harry NU semnează un contract prenupțial înaintea nunții cu Meghan Markle

Prințul Harry a decis că nu vrea să semneze un contract prenupțial, deoarece nici nu s-a gândit vreodată că ar trebui să semneze unul. Este sigur că mariajul lui va fi unul rezistent în timp, așa că nu consideră că este nevoie de așa ceva.

În orice caz, spre deosebire de cum stau lucrurile în Statele Unite, în Marea Britanie genul acesta de contracte nu este atât de popular. Mai ales că nu au nici aceeași putere din punct de vedere legal.

În prezent, contractele prenuptiale nu cântăresc la fel de mult precum un ordin judecătoresc, așadar nu ajută foarte mult în cazul unui eventual divorț și/sau neînțelegere', a declarat un avocat britanic citat de Dailymail.

Prințul Harry are o avere considerabilă, estimată la 14 milioane de dolari, moșteniți de la Prințesa Diana și încă 28 de milioane, bani proveniți din alte surse. Asta în timp ce averea lui Meghan este estimată la 5 milioane de dolari, bani făcuți din cariera sa de actriță.

Conform DailyExpress, nici Prințul William, nici Prințul Charles nu au semnat un contract prenupțial înaintea nunții. Așadar, probabil că Prințul Harry este influențat de ei.

Se pare că Prințul Charles nu a luat în calcul semnarea unui prenupțial niciodată, nici măcar după divorțul de Prințesa Diana. Astfel, e destul de sigur că Harry a ascultat sfaturile familiei, nicidecum pe cele ale celor din jur, ce îi spuneau că ar trebui să ia și asta în calcul.

Citește și:
Regina Elisabeta și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle – dar mulți au observat un detaliu ciudat în discursul ei

Text: Amy Abaluta
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people