Prințul George va avea propria monedă cu ocazia zilei sale de naștere

Prințul George va împlini duminică cinci ani, iar cu aceasta ocazie vor fi puse în vânzare monede dedicate acestuia.

Prințul George va avea propria monedă cu ocazia zilei sale de naștere

Prințul George va avea propria monedă de 5 lire. Monetăria Regală a anunțat că va scoate la vânzare o monedă specială cu ocazia aniversării acestuia.

„Nașterea Prințului George a influențat cursul istoriei în Regatul Unit și avem plăcerea să celebrăm cea de-a cincea aniversare a viitorului nostru rege”, a spus un reprezentat al Monetăriei Regale.

Pe o parte a monedei apare St. George alături de dragon, iar pe cea de-a doua apare portretul Reginei Elisabeta a II-a, străbunica Prințului George.

Nu este prima dată când Prințul George se bucură de o asemenea onoare. Monetăria Regală a emis astfel de monede comemorative și pentru prima și a doua aniversare a Prințului George, precum și cu ocazia botezului acestuia. În plus, au fost oferiți „bănuți norocoși” bebelușilor născuți de ziua lui în 2013.

Această monedă specială de 5 lire poate fi cumpărată de orice persoană. Prețul acesteia este de 13 lire sterline, iar pentru varianta din argint, cei care doresc să o achiziționeze trebuie să plătească 82 de lire sterline. Desigur, dacă îți dorești varianta de aur, o poți avea pentru 500 de lire sterline, însă trebuie să te grăbești, deoarece monedele de argint şi de aur au fost realizate într-o serie limitată. Cele de aur sunt doar 750, iar cele de argint sunt 7.000. Întregul pachet de monede se numeşte „Progresul unui Prinţ.

Citește și:
Printul William si importanta lectie de viata catre Printul George

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people