Palatul Kensington a publicat primele imagini ale Prințului Louis alături de sora sa, Prințesa Charlotte

Familia regală britanică a făcut publice noi imagini adorabile cu Prințul Louis alături de sora sa, Prințesa Charlotte.

Palatul Kensington a publicat primele imagini ale Prințului Louis alături de sora sa, Prințesa Charlotte

Palatul Kensington a făcut publice pe rețelele sociale imagini noi cu Prințul Louis. Aceste imagini sunt realizate chiar de către Ducesa de Cambridge, iar pentru fiecare imagine este menționată ziua în care a fost făcută.

Familia regală a decis să publice aceste imagini în cinstea zilei de naștere a micuței Charlotte, care a împlinit 3 ani, precum și pentru a mulțumi tuturor pentru urările și gândurile bune.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Ducele şi Ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte.”

Imaginea cu Prințul Louis a fost făcută pe 26 aprilie, la 3 zile de la nașterea bebelușului, iar cea de-a două, în care acesta apare alături de sora sa, Prințesa Charlotte, a fost făcută pe 2 mai. Imaginea seamănă perfect cu cea făcută după nașterea lui Charlotte, când Prințul George o ține în brațe pe aceasta.

Citește și:
Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people