O noua editie a evenimentului caritabil „Gala Arta pentru viata”

Fundatia Renasterea a organizat o noua editie a evenimentului caritabil „Gala Arta pentru viata”, sub inaltul patronaj al Ambasadorului Confederatiei Elvetiene la Bucuresti - E.S. Jean Hubert Lebet, Partener al Galei - Novartis Oncology.

Gala „Arta pentru Viata' a avut drept scop strangerea de fonduri pentru continuarea programelor fundatiei care s-a facut prin licitatie scrisa, a unor lucrari de arta, accesorii si bijuterii donate cu generozitate de artisti (Ioan Nemtoi, Irina Horsia Gianasso, May Oana Isar, Iuri Isar, Constantin Pacea) si designeri, dar si a unor produse unice donate de sportivi de renume ca Nadia Comaneci, Simona Halep, Ilie Nastase, Leonard Doroftei, Giancarlo Fisichella si de renumitul actor Kevin Costner.

Elementul de sensiblitate al galei de anul acesta a fost dat de faptul ca o pacienta diagnosticata cu cancer de san, Carmen Toc, a donat o serie de lucrari de grafica, care au fost scoase la licitatia organizata de Fundatia Renasterea.

Printre invitatii de marca s-au aflat: Dna Ioana Maria Petrescu – Ministrul de Finante, reprezentanti ai corpului diplomatic, guvernamentali si numerosi sustinatori ai fundatiei: Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Roxana Voloseniuc si multi altii.

In fiecare an, generozitatea invitatilor a ajutat Fundatia Renasterea sa îsi desfasoare proiectele, suma stransa în cadrul acestor evenimente depasind un total de 750.000 euro. Acest important sprijin financiar a contribuit la continuarea campaniilor de informare, dar mai ales la achizitionarea si operarea Unitatilor Mobile de Diagnostic pentru San si Col Uterin ce ofera gratuit investigatii medicale femeilor din mediul rural. In patru ani de activitate, prin intermediul acestui program, 16.400 de femei, din 34 de localitati ale tarii au beneficiat de 8.386 de mamografii si 14.720 de Teste Babes Papanicolau, gratuite.

Cu ocazia Galei de anul acesta, Fundatia Renasterea a anuntat incheierea unui parteneriat cu cel mai nou si mai modern spital din Turcia – LIV HOSPITAL. Parteneriatul dintre Fundatia Renasterea si LIV Hospital consta in schimbul de experienta dintre medicii colaboratori ai celor doua institutii, discounturi acordate pacientilor trimisi de catre Fundatie la Istanbul, dar si investigatii medicale gratuite oferite pacientelor Fundatiei Renasterea de profesori de renume din Turcia, la Centrul Medical de Excelenta Renasterea (str Virgil Plesoianu, nr 87, sector 1, Bucuresti; tel: 0314.37.99.00).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people