Nepotul lui John F. Kennedy, vedetă pe micul ecran

În luna mai a anului trecut, Jack Schlossberg a început să aibă din ce în ce mai multe apariții publice, fiind student în cadrul Facultății de Drept la Harvard.

Nepotul lui John F. Kennedy, vedetă pe micul ecran

În 2017, acesta i-a înmânat un premiu lui Obama și a participat la Met Ball. Prin urmare, toți se așteptau să o ia pe urmele bunicului său, însă a preferat calea Hollywood-ului.

Unicul nepot al fostului președinte Kennedy, în vârstă de 25 de ani, a jucat rolul unui polițist în serialului CBS, „Blue Bloods'. Actorul a debutat vinerea trecută în ultimul episod din sezonul 8 al serialului, având rolul ofițerului „Jack Hammer'.

Schlossberg și-a arătat entuziasmul legat de noul său rol pe rețelele de socializare. Actorul a postat o poză de pe platourile de filmare declarând: „Nu sunt eu cel care face regulile, ci doar cel care pretinde că le impune – Nu-mi rata interpretarea în ultimul episod din sezonul 8 Blue Bloods visul meu devenit realitate!! Cel mai bun serial din întreaga lume'. De asemenea Jack a mai postat un video la care a scris „O replică plină de suspans'.

A line fraught with tension.

A post shared by Jack Schlossberg (@jackuno) on

Vorbind despre viitorul său într-o ediție de anul trecut a emisiunii Today, acesta a declarat „Încerc să-mi găsesc singur calea, să rezolv anumite lucruri, deci rămâneți pe aproape'.

Și așa vom face.

Citește și:
Fa cunostinta cu Jack Schlossberg, singurul nepot al lui John F. Kennedy

Text: Smaranda Olariu
Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people