Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici: „Este absolut fabulos”

Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj impresionant lui David Popovici. Ce a declarat legenda gimnasticii românești?

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici: "Este absolut fabulos"

David Popovici a câștigat proba de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natație de la Roma. Înainte de această victorie, înotătorul în vârstă de 17 ani a obținut medalia de aur la proba de 100 de metri liber, reușind, astfel, să doboare recordul mondial al acestei probe, care era deținut de Cesar Cielo Filho.

La scurt timp după ce a devenit campion european și la 200 de metri liber, David Popovici a fost felicitat de către toți sportivii din lume. Printre aceștia s-a numărat și Nadia Comăneci. Legenda gimnasticii românești s-a arătat impresionată de numeroasele recorduri obținute de sportivul în vârstă de 17 ani și este mândră de reușitele sale. Nadia Comăneci a adăugat că David Popovici este încă la început de drum și e convinsă de faptul că va avea în viitor și alte victorii cu care să ne mândrim. 

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toți că un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

De asemenea, și pe contul personal de Instagram, Nadia Comăneci i-a transmis lui David Popovici un alt mesaj prin intermediul unui video, mărturisind cu această ocazie că așteaptă cu nerăbdare să-l revadă. 

„David Popovici. Ce mai este de spus? Felicitări! Record după record. Mă bucur enorm! Aștept să ne revedem curând, bravo!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

În luna iunie a anului 2022, după ce David Popovici a devenit primul campion mondial la natație al României, câștigând a doua medalie de aur la Campionatul Monidal de natație, proba de 100 metri, competiție desfășurată la Budapesta și ieșind învingător și la proba 200 metri liber, el a făcut declarații despre succesul de care se bucură în carieră și performanțele sale. 

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a spus David Popovici la TVR.

Citește și:
Iulia Vântur, criticată dur de fani. De la ce a pornit totul

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people