Motivul pentru care Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon al serialului Bridgerton

Regé-Jean Page a confirmat că nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al serialului Bridgerton.

Motivul pentru care Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon al serialului Bridgerton

Vești proaste pentru fanii serialului Bridgerton! Îndrăgitul actor Regé-Jean Page nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al producției Netflix. Deși mulți au speculat că decizia ar fi fost luată în urmă unor neînțelegeri apărute între Regé și echipa de producție, actorul a infirmat acest lucru.

Într-un interviu acordat publicației Variety, Regé a explicat că personajul său a fost gândit să apară doar într-un singur sezon.

„Este doar un sezon. O să aibă un început, un mijloc și un final – dă-ne un an.”, a explicat Regé, făcând referire la conversațiile pe care le-a avut cu producătorii serialului.

Actorul a declarat că nu a fost niciodată deranjat de ideea de a apărea doar în primul sezon și că a fost o alegere de care era conștient încă de la început. „Este interesant. Vin, contribui cu partea mea, iar apoi familia Bridgerton continuă mai departe.”, a mărturisit acesta.

Regé a mai adăugat și că fanii serialului erau pregătiți pentru această decizie, fiind conștienți că povestea de dragoste dintre The Duke și Daphne se va termina în primul sezon. „Ceea ce diferențiază genul romantic de alte genuri este faptul că oamenii știu că cercul se închide.”

Cu toate că nu va mai face parte din acest proiect, Regé-Jean Page a mărturist că este încântat să urmărească evoluția pe care serialul o va avea în sezoanele următoare.Sunt entuziasmat că Bridgerton va continua și că va cuceri globul.”

Recent, actorul a anunțat că va juca într-un nou film de acțiune marca Netflix – The Gray Man.

Potrivit Deadline, se preconizează că producția va primi cel mai mare buget din istoria platformei de streaming. Actorul în vârstă de 31 de ani va juca alături de alte nume mari, precum Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Ryan Gosling sau Ana De Armas, relatează Daily Mail.

The Gray Man se bazează pe prima carte din seria de bestsellers cu același nume, cu care autorul Mark Greaney a și debutat în 2009. Deadline relatează că thrillerul de acțiune va urmări „un asasin independent, fost agent al CIA Court Gentry (Ryan Gosling), în timp ce este vânat în toată lumea de Lloyd Hansen (Chris Evans), fost colaborator a CIA.”

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video