Motivul pentru care Aretha Franklin își lua mereu geanta pe scenă

Regina muzicii Soul, Aretha Franklin, iubită de milioane de oameni din toată lumea, avea un obicei care a ridicat întrebări pentru mulți dintre fani. Dincolo de titlul de regină, Aretha și Regina Elisabeta a II-a au acest obicei în comun, și anume, ambele au fost foarte rar văzute fără geantă.

Motivul pentru care Aretha Franklin își lua mereu geanta pe scenă

În timp ce Aretha nu o folosea pentru a transmite diverse semnale celor care lucrează pentru ea, precum Regina Elisabeta a II-a, există un motiv pentru care apărea mereu pe scenă cu geanta în mână.

Când Glenn Weiss a lucrat cu Aretha pentru onorurile aduse Centrului Kennedy în anul 2015, știa foarte bine povestea genții. „Întotdeauna pășește pe scenă cu geanta în mână. Când eram la repetiții, apărea pe scenă și o punea pe pian. Când cobora de pe scenă, o ridica și o așeza pe podea”, a spus Glenn pentru the New York Times.

Glenn Weiss, care a produs și regizat evenimentul din 2015, a spus o poveste despre rolul pe care l-a jucat geanta la repetițiile show-ului.”„Spectacolul se termină cu toată lumea din tribune care cântă `I Feel the Earth Move`. La repetiții, sunt niște oameni așezați în linie și îmbrăcați în haine casual – ea, James Taylor, Sara Bareilles, Janelle Monae – și această geantă care stătea în mijlocul scenei. După ce am terminat melodia, James Taylor s-a aplecat pentru a ridica geanta și i-a dat-o Arethei, un adevărat gentleman, și, din reflex, aproape că l-a împins”.

Weiss nu a fost singurul care a observat că Regina muzicii Soul nu stă niciodată departe de geantă. David Remnick, editor la New Yorker, a povestit despre un concert al artistei din 2016, dezvăluind motivul pentru care Aretha este atât de atașată de geantă. „O aduce cu ea, ori altfel nu cântă. Banii îi stau în geantă, iar aceasta ori rămâne la echipa de securitate, ori merge cu ea pe scenă, unde o pune pe pian”, a explicat Remnick.

În urma decesului din 16 august, anul acesta, Aretha Franklin a lăsat în urmă o avere de 80 milioane de dolari, insistând de multe ori să fie plătită cu bani cash pentru aparițiile ei. Motivul este explicat de prietena Arethei, Tavis Smiley, prezentatoare TV și autoare, care spune în felul următor: „Este vorba despre perioada în care a crescut – a văzut atât de mulți oameni, precum Ray Charles sau B.B. King fiind înșelați. Credea că oamenii sunt deseori înclinați să-i facă rău, lucru pe care nu l-a permis niciodată”.

Citește și:
Aretha Franklin a murit. Ce mesaje emoționante au transmis celebrități din întreaga lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people