Motivul pentru care Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, nu își vopsește părul ne face să o iubim și mai mult

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu își vopsească părul, iar mesajul ei a fost apreciat de fani din întreaga lume.

Motivul pentru care Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, nu își vopsește părul ne face să o iubim și mai mult

Iubita lui Keanu Reeves, Alexandra Grant, a vorbit despre alegerea ei de a nu se vopsi. Încă de la momentul apariției pe covorul roșu alături de faimosul actor, fanii au comentat relația celor doi, precum și look-ul Alexandrei.

În mod evident, Alexandra Grant nu datorează nimănui explicații în privința alegerii sale de a nu se vopsi, însă ea a decis să dea un detaliu legat de decizia ei a-și păstra părul natural nevopsit.

Miercuri, aceasta a publicat pe contul ei de Instagram o imagine cu titlul unui articol din Newsweek în care se vorbește despre legătura dintre cancerul de sân și vopsit. Astfel, potrivit studiului citat din International Journal of Cancer, cercetările făcute pe mai mult de 45.000 de femei au arătat că folosirea regulată a unei vopseli permanente poate crește riscul apariției cancerului de sân cu aproape 60%.


„Wow. Știrile de azi. Numerele sunt zguduitoare, mai ales pentru femeile de culoare. Am albit prematur pe la 20 de ani… și mi-am vopsit părul în toate culorile până nu am putut să mai tolerez toxicitatea vopselurilor. La 30 de ani mi-am lăsat părul să devină ‘blond’. Iubesc și sprijin fiecare femeie care alege cum vrea să arate la orice vârstă. Dar/și, dacă femeile dispar din cauza standardelor de frumusețe… atunci să vorbim despre aceste standarde de frumusețe. Iubire către toate femeile!”, a scris artista.

Cei care o urmăresc pe Alexandra Grant i-au scris numeroase comentarii, mulți împărtășind experiențele prin care au trecut. „Wow, mama mea a murit din cauza cancerului de sân și de plămân. Întotodeauna m-am gândit cât de toxic era salonul de înfrumusețare”, a scris un utilizator.

Citește și:
Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves și a avut cel mai bun răspuns

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people