Modul șocant prin care Johnny Depp i-a dăruit lui Kate Moss un colier cu diamante

Kate Moss a povestit un moment șocant în care Johnny Depp, iubitul ei la acea vreme, i-a dăruit un colier cu diamante.

Modul șocant prin care Johnny Depp i-a dăruit lui Kate Moss un colier cu diamante

Kate Moss are amintiri plăcute despre primele diamante pe care le-a avut vreodată. Originea lor, însă, vine cu o poveste interesantă, una dintre ele implicându-l pe Johnny Depp. Supermodelul a povestit o modalitate cel puțin atipică prin care partenerul ei de atunci i-a dăruit un colier cu diamante.

Johnny Depp, surpriză neașteptată pentru Kate Moss

Când Kate Moss, în vârstă de 48 de ani, a apărut la CFDA Fashion Awards din 1995, a făcut-o într-o rochie John Galliano și tocuri Manolo Blahnik, asortată cu un colier de diamante dăruit de iubitul ei de atunci, Johnny Depp. Într-un videoclip pentru British Vogue, modelul a revenit asupra acelui look iconic și a dezvăluit că bijuteria cu diamante i-a fost dăruită într-un mod șocant de către partenerul ei de la acea vreme.

Vedeta nu va uita niciodată acel moment întrucât au fost primele diamante pe care le-a primit vreodată. Ba mai mult, actorul s-a gândit la o modalitate originală prin care să își surprindă iubita.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Și acel colier cu diamante pe care mi l-a dăruit Johnny. Au fost primele diamante pe care le-am primit vreodată. Le-a scos din posteriorul său”, a spus ea arătând spre colierul din fotografie.

Cum i-a dăruit actorul un colier cu diamante

Kate Moss a continuat să descrie o seară în care cei doi au ieșit la cină, când Depp, în vârstă de 59 de ani, i-a dăruit colierul. Ea a declarat că acesta i-a spus că are ceva pe „posterior” și chiar a rugat-o să se uite pentru el: „Am băgat mâna în pantalonii lui și am scos un colier cu diamante. Acel colier cu diamante.”

În timp ce își împărtășea amintirile legate de ținută, Moss a remarcat cu nostalgie cât de mult i-a plăcut rochia pe care a purtat-o în acea seară. Cu toate acestea, rochia albă Galliano nu se mai află în posesia ei. „Dacă cineva o are acolo, vă rog să mi-o returnați”, a spus ea în videoclip. „Este rochia mea preferată”.

Kate Moss și Johnny Depp s-au întâlnit din 1994 până în 1998, înainte de a se despărți. Supermodelul a depus mărturie și în procesul lui Depp împotriva lui Amber Heard la începutul acestui an, apărându-l pe fostul ei soț de acuzațiile potrivit cărora ar fi abuzat-o.

Citește și
Violeta, fiica Andreei Marin, a început liceul. Ce mesaj a transmis vedeta cu această ocazie: „S-a scurs timpul atât de repede'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video