Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Familia regală britanică are o lungă și complicată relație cu presa, în special cu paparazzi.

Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Ținând cont de rolul pe care fotografii l-au avut în cazul decesului Prințesei Diana din 1997, nu este deloc surprinzător faptul că Regina este dispusă la orice pentru a se asigura că familia regală nu este surprinsă în ipostaze inedite sau că imagini cu cei apropiați nu ajung în presa de scandal.

Iar în atenția Reginei nu se află numai cei apropiați. Înainte de a se căsători cu Prințul William și a deveni oficial membră a familiei Windsor, Kate Middleton a beneficiat din acest punct de vedere de ajutorul și sprijinul Reginei.

Potrivit Express, un documentar din 2005, intitulat „Chasing the Royals” (Urmărindu-i pe membrii familiei regale – n.red.) dezvăluie faptul că Regina a folosit propria ei echipă de avocați pentru a opri publicarea unor imagini realizate pe paparazzi. Fotografiile în cauză o aveau ca țintă pe Kate Middleton care, în acel moment, era doar iubita Prințului William.

Imaginile au fost realizate atunci când Kate se afla în vacanța de Crăciun împreună cu familia ei la The Resormel Manor din Cornwall. Viitoarea ducesă și familia ei au fost fotografiați în timp ce jucau tenis, se relaxau și se distrau.

Echipa juridică a Reginei a reacționat imediat ce s-a aflat de existența fotografiilor, convingând toate publicațiile din Marea Britanie să nu publice imaginile (ele au fost însă publicate de un tabloid din Germania).

„Familia regală nu vrea, sub nicio formă, ca imagini private, neoficiale, să fie publicate în presă, așa că iau întotdeauna măsuri imediate și drastice”, a declarat Niraj Tanna, fotograful care a realizat imaginile.

Citește și:
Sarah Ferguson vorbește despre presupusa rivalitate dintre ea și Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people