Modul în care Justin Timberlake încearcă să se revanșeze în fața soției după scandalul de infidelitate

Relația dintre Justin Timberlake și soția lui, Jessica Biel, se află de câteva săptămâni în atenția tuturor, după ce artistul a fost surprins ținându-se de mână cu o altă femeie.

Modul în care Justin Timberlake încearcă să se revanșeze în fața soției după scandalul de infidelitate

Justin Timberlake încearcă să se revanșeze în fața soției după ce a fost fotografiat fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânăra actriță Alisha Wainwright, alături de care joacă în pelicula Palmer.

La o săptămână de la apariția pozelor, Justin Timberlake a făcut o postare pe contul său de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright, cerându-și scuze soției și familiei. Încercarea de a se revanșa în fața soției sale s-a concretizat și într-o invitație lansată acesteia, de a-l vizita pe platourile de filmare ale peliculei Palmer. El încearcă astfel să își convingă soția că nimic nu se întâmplă între el și Alisha Wainwright.

„Justin i-a zis Jessicăi să vină la New Orleans unde au loc filmările ca să vadă cu ochii ei că nimic nu se întâmplă între el și Alisha”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Jessica intenționează să îl viziteze în curând acolo”.

După ce în presa au apărut pozele compromițătoare, Justin Timberlake a făcut o postare specială pe contul său de Instagram, explicând ce anume s-a întâmplat între el și Alisha Wainwright. „Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc”, a declarat Justin Timberlake.

Justin a dat vina pe consumul de alcool, regretând totodată comportamentul pe care l-a avut cu Alisha. „Trebuie să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii”, a adăugat actorul.

De asemenea, un reprezentant al actriței a ținut să lămurească lucrurile imediat după ce imaginile au apărut în presă și a spus că nu s-a întâmplat nimic între ei. „Nu este nimic adevărat în ceea ce privește aceste speculații. Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei mai erau și alți actori, dar și întreaga echipă de producție.”

Însă, potrivit Us Weekly, lucrurile nu sunt atât de roz pe cât lasă cei doi să se vadă în public. Conform surselor citate de Us Weekly, Jessica l-a obligat pe Justin să scrie mesajul postat pe Instagram, cel prin care își cere scuze față de ea. „Jessica l-a încurajat pe Justin să posteze declarația pe Instagram deoarece s-a simțit umilită de acțiunile lui și a vrut ca el să își asume responsabilitatea și să fie conștient de urmările acțiunilor lui”.

Cu toate acestea, sursa a precizat că cei doi formează în continuare un cuplu unit, lucru confirmat și de un alt prieten apropiat al lor, citat de revista People, care a declarat că cei doi fac tot posibilul să depășească dificilul moment. „Bineînțeles, Justin a băut prea mult de data aia, dar Jessica este sigură că el nu a înșelat-o. Cel mai important lucru pentru ea este familia și să fie cea mai bună mamă pentru Silas. Niciodată nu va lăsa ca familia ei să se destrame din cauza la așa ceva”.

Citește și:
Prima imagine cu Jessica Biel de când au apărut zvonurile privind infidelitatea soțului ei, Justin Timberlake

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people