Modelul faimos de pe Instagram, care nu este, de fapt, real

Rețelele de socializare pot fi înșelătoare, iar acest lucru ni s-a confirmat după ce am aflat că unul dintre acele “modele faimoase” de pe Instagram nu este real.

Modelul faimos de pe Instagram, care nu este, de fapt, real

Are o frumusețe izbitoare, mai mult de 40.000 de followers pe Instagram, iar una dintre fotografiile ei a fost postată, recent, și de cei de la Fenty Beauty. Multe femei o admirau, până să afle că nu este tocmai reală.

A fost creată de fotograful și artistul digital Cameron-James Wilson, care locuiește, în momentul de față, în Londra. Shudu este, în realitate, produsul 3D al imaginației lui Wilson. În ultimele luni, fata' a devenit virală pe Internet, iar profilul ei de Instagram a crescut rapid, mai ales după ce a fost promovată inclusiv de cei de la Fenty Beauty, compania de cosmetice creată de Rihanna.

Bineînțeles, după scurt timp, oamenii au început să își pună întrebări. Oamenii au început să se întrebe cum de poate arată atât de…perfect. Atunci, Wilson, creatorul ei, s-a văzut nevoit să dea cărțile pe față. A recunoscut că Shudu este creată de el pe calculator și nu este, cu adevărat, o ființă umană. Tot atunci, fotograful a precizat acest lucru și în descrierea profilului de pe rețeaua de socializare. El a declarat într-un interviu că Shudu este doar o cale de a-și exprima creativitatea.

✊🏿 . . #3dart

A post shared by Shudu Gram (@shudu.gram) on

Shudu este creația mea, opera de artă la care lucrez în momentul de față. Nu este un model real, dar este reprezentativă pentru multe dintre modelele reale de astăzi. Modelele de culoare devin din ce în ce mai populare și mai căutate, așa că Shudu este inspirată de ele.', a spus Wilson.

Oamenii care au crezut că Shudu este reală au început în scurt timp să vehiculeze și să își exprime nemulțumirea, spunând că nu este în regulă ca o femeie de culoare să fie creată de un bărbat alb și angajată' în locul unui model real.

Profilul de Instagram a rămas activ.

Citește și:
Cum arata fiica lui Alain Delon – Anouchka Delon a pozat nud pe Instagram

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people