Miley Cyrus glumește pe seama căsătoriei eșuate cu Liam Hemsworth

Un lucru este sigur: Miley Cyrus a trecut peste despărțirea de Liam Hemsworth și acum poate chiar și să glumească pe seama mariajului ei eșuat.

Miley Cyrus glumește pe seama căsătoriei eșuate cu Liam Hemsworth

Un artist cunoscut pentru instalațille sale spectaculoase care devin virale și care se prezintă drept The Most Famous Artist (aka Matty Mo) a postat pe Instagram, în glumă, că intenționează ca în 2020 să se căsătorească cu Miley Cyrus. „Duc jocul la un nou nivel pentru 2020 și arunc această idee în Univers”, a scris el pe Instagram.

Postarea acestuia a ajuns și la Miley Cyrus și, surprinzător, aceasta a avut și un răspuns pentru el. „Probabil nu va dura foarte mult.. Însă nu strică să încerci. O să piezi 100% din riscurile pe care nu ți le-ai asumat”, i-a răspuns artista în vârstă de 27 de ani.

Cyrus și Hemsworth au anunțat că divorțează în luna august a acestui an, după numai șapte luni de căsătorie. La scurt timp de la anunțarea despărțirii, pe internet au apărut imagini cu Miley Cyrus sărutându-se cu Kaitlynn Carter, fosta soție a lui Brody Jenner. Relația dintre Miley Cyrus și Kaitlynn Carter a durat însă doar o lună, iar acum cântăreața are o relație cu artistul de origine australiană Cody Simpson.

Și Liam Hemsworth pare să fi trecut peste despărțire, asta dacă luăm în considerare faptul că acum are o relație cu modelul Gabriella Brooks, în vârstă de 21 de ani, pe care a prezentat-o deja părinților săi.

Citește și:
Miley Cyrus și Cody Simpson vor lansa o piesă împreună

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people