Mesajul emoționant transmis de Nadia Comăneci cu ocazia Zilei Naționale a României

Legenda gimnasticii românești, Nadia Comăneci, și-a surprins extrem de plăcut fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Mesajul emoționant transmis de Nadia Comăneci cu ocazia Zilei Naționale a României

Legenda gimnasticii românești, Nadia Comăneci, și-a surprins extrem de plăcut fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare după ce a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României.

Nadia Comâneci a mărturisit că îi este dor de România și de familie și că abia așteaptă finalul pandemiei pentru a putea reveni în țară.

„Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Națională a României. De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!”, este mesajul transmis de Nadia Comăneci pe contul ei oficial de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Se pare că Dylan Paul Conner calcă pe urmele mamei sale, Nadia Comăneci. Adolescentul în vârstă de 14 ani a câștigat primul său concurs de gimnastică în acest an, spre încântarea părinților săi.

Nadia a imortalizat momentul, postând pe contul său de Instagram o imagine cu fiul său, în timp ce se afla pe podium și îi era înmânată medalia. Felicitări tuturor competitorilor și campionului”, a fost mesajul scris de aceasta. Pe lângă fotografie, gimnastă româncă a mai făcut public și un clip video din timpul competiției.

Dylan este extrem de pasionat de sport, acesta practicând nu doar gimnastică, ci și fotbal, golf, hochei și înot. Cum ambii săi părinți au avut o carieră de succes în lumea sportului, pasiunea tânărului pentru diferitele activități fizice, nu poate decât să îi bucure nespus, după cum chiar Nadia a mărturisit.

Părinți mândri”, a scris Comăneci, în descrierea unui videoclip în care fiul său apare în timpul unor antrenamente de gimnastică. În clipul video, Dylan face un salt spectaculos, iar asta i-a adus o sumedenie de comentarii de apreciere și admirație din partea fanilor mamei sale. Nadia este o susținătoare înfocată a fiului său, iar asta o dovedesc numeroasele imaginile cu Dylan din timpul antrenamentelor sau concursurilor, pe care le postează pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, fosta gimnastă a mărturisit că Dylan îi reproșează faptul că nu petrec suficient de mult timp împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Trebuie să găseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru ține, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găși un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport, a declarat Nadia Comăneci, anunță site-ul Viva.

Citește și:
Cum arată Lorena, sora cea mică a Lidiei Buble

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people