Mesajul emoționant al Andrei pentru Eva Măruță, fiica ei

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, și-a sărbătorit ziua onomastică, și a primit un mesaj teribil de emoționant de la mama ei.

Mesajul emoționant al Andrei pentru Eva Măruță, fiica ei

Eva Măruță, pe numele său întreg Eva Maria Ioana Măruță, și-a serbat ziua onomastică în familie. În vârstă de doar șase ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este deja o celebritate pe cont propriu, dat fiind că micuța este creatoare de conținut cu mare succes. Canalul ei de YouTube are peste 165.000 de abonați, iar pe contul de Instagram este urmărită de peste 300.000 de oameni care vor să fie la curent cu fiecare mișcare pe care o face.

Cu ocazia zilei de nume, celebrii săi părinți au sărbătorit-o cum se cuvine pe Eva Măruță, iar Andra i-a și dedicat o postare, mai multe imagini care le înfățișează pe cele două alături, în ipostaze iubitoare, însoțită de un mesaj emoționant. Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de pe 23 august 2008, și au împreună doi copii, David, născut în 2011, și Eva Maria Ioana, născută pe 23 iulie 2015.

„De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!”, a scris Andra în postarea de pe Instagram făcută cu dedicație pentru Eva Măruță.

Deși Andra și soțul ei au o familie fericită, cântăreața a fost presată recent să spună dacă va mai face un copil. Cătălin Măruță a fost cel care a negat, până la urmă, zvonurile. „Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e. Dar ne mai dorim copii”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Citește și:
Jennifer Lawrence este însărcinată! Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people