Meghan Markle vorbește despre importanța educației într-un video înregistrat cu puțin timp înainte de a naște

Meghan Markle a devenit mamă de câteva zile, însă demonstrează încă o dată cât de implicată este în cauzele pe care le susține.

Meghan Markle vorbește despre importanța educației într-un video înregistrat cu puțin timp înainte de a naște

Ducesa de Sussex a apărut în cadrul Galei CAMFED „Education Is Everything” care a avut loc joi la New York prin intermediul unui mesaj înregistrat. Organizația The Campaign for Female Education se află sub patronajul Ducesei de Sussex în calitatea ei de vicepreședinte al The Queen’s Commonwealth Trust și scopul acesteia este de „a rupe ciclul de sărăcie și inegalitate din Africa rurală prin educarea tinerelor și investirea în oportunități economice și educative pentru tinerele fete”.

„Așa cum am spus și de Ziua Internațională a Femeii, o fată care este educată devine o femeie care este influentă”, spune Ducesa în mesajul adresat celor prezenți la eveniment, mesaj pe care îl poți vedea și tu mai jos.

Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți la începutul acestei săptămâni și au făcut cunoștință lumii întregi cu bebelușul Sussex în cadrul unei eveniment special ce a avut loc pe 8 mai. Întrebată de reporteri cum se simte în noul rol de mamă, Meghan a răspuns: „Este magic. Am alături doi dintre cei mai buni băieți din lume, deci sunt foarte fericită.”

La scurt timp după apariția primelor poze cu copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry, Casa Regală Britanică a dezvăluit și numele pe care cei doi l-au ales pentru micuț: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Citește și:
De ce copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry nu are titlu regal

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people