Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat protocolul regal în timpul vizitei din Australia

La începutul acestei săptămâni, Ducele și Ducesa de Sussex au încălcat protocolul regal, după ce Harry a insistat să o fotografieze pe Meghan alături de un fan, o tânără care semăna cu Ducesa din perioada copilăriei.

Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat protocolul regal în timpul vizitei din Australia

Cuplul regal este în prezent în turneul oficial care a început în Sydney, Australia. Cei doi au fost întâmpinați de o mulțime de fani, iar în timp ce îi salutau, Prințul Harry a observat în public o tânără care purta un tricou cu mesajul „Fetele pot face orice”. După ce i-a apreciat ținuta, a chemat-o pe Meghan, care, la rândul ei, i s-a adresat fetei „Îmi place foarte mult bluza ta!”. Apoi, Harry a insistat să le fotografieze împreună.

O altă femeie din public, probabil mama fetei, i s-a adresat Ducesei spunându-i „Credem că seamănă cu tine în perioada copilăriei”. Iar Meghan a răspuns „Voiam să spun exact același lucru!”.

https://www.instagram.com/p/Bo_i_4hiF7g/?utm_source=ig_embed

Potrivit protocolului regal, Prințul Harry și Meghan Markle nu au voie să se fotografieze alături de oameni sau să dea autografe fanilor. Cu toate acestea, ocazia nu a putut fi ratată, obligându-i pe cei doi să încalce regulile.

Cei doi s-au oprit pentru a o saluta și pe Daphne Dunne, prietena Prințului Harry, în vârstă de 98 de ani, pe care a întâlnit-o în timpul altor două vizite în Australia. Meghan a fost încântată să o cunoască, adresându-i-se „Mă bucur atât de mult să te întâlnesc „.

Meghan Markle și Prințul Harry au aterizat luni în Sydney după un weekend în care au sărbătorit nunta Prințesei Eugenie.

Citește și:
Ce nume ar putea alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru copilul lor – topul celor mai populare nume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people