Meghan Markle: dieta și programul de exerciții înainte de nuntă

Sau care este stilul de viață al unei viitoare ducese.

Meghan Markle: dieta și programul de exerciții înainte de nuntă

Atunci când ești o actriță cunoscută, știi că vei apărea în lumina reflectoarelor și te pregătești cum se cuvine pentru momentele de pe covorul roșu. Dar ce faci atunci când ești logodnica unui prinț și nunta ta (care va avea loc pe 19 mai) va fi transmisă live către peste un miliard de oameni din toată lumea? Meghan Markle, noua noastră viitoare ducesă preferată, are răspunsul la această întrebare.

Știm deja că Meghan Markle este pasionată de a mânca sănătos și a face sport, asta și pentru că mama ei este instructor de yoga, însă iată care sunt, cel mai probabil, pregătirile pe care le face pentru ziua cea mare.

Dieta lui Meghan Markle

Atunci când filma pentru „Suits', Meghan a vorbit în detaliu despre ceea ce mănâncă: „Incerc să mănânc vegan în timpul săptămânii și apoi să am puțin mai multă flexibilitate în weekend.' Cu toate acestea, tot ea a spus că nu ține vreo dietă, ci are un stil de viață sănătos și că încearcă să nu se abțină de la nimic.

Într-un interviu pentru Good Housekeeping, Meghan a listat câteva dintre snack-urile ei preferate: morcovi și hummus, sucuri verzi, lapte de migdale și budincă de chia. Cu toate astea, atunci când vrea să se răsfețe, Meghan mănâncă o porție de cartofi prăjiți, paste sau bea un pahar de vin!

Programul de exerciții al lui Meghan Markle

Când vine vorba despre activitatea fizică, știm despre Meghan Markle ca este o mare iubitoare și practicantă de pilates, yoga și jogging și cu siguranță își va păstra aceste obiceiuri și înainte de nuntă.

Cel mai mult îi place pilates, deși practică yoga de când era mică, datorită mamei ei. Cât despre alergat, Meghan vede acest tip de mișcare ca pe o meditație: „Am nevoie să alerg, la fel de mult pentru a-mi ordona gândurile cât si pentru a mă menține.'

Citeste si:
Cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people