Megan Fox, imagine rară alături de cei trei copii costumați de Halloween

Megan Fox a publicat o imagine rară alături de cei trei copii, aceștia fiind costumați pentru sărbătoarea de Halloween.

Megan Fox, imagine rară alături de cei trei copii costumați de Halloween

Megan Fox s-a alăturat vedetelor care au postat imagini cu costumul de Halloween. Aceasta a publicat o imagine adorabilă alături de cei trei copii, demonstrând cât de bine s-au distrat în această perioadă.

Actrița în vârstă de 32 de ani a petrecut Halloween-ul alături de cei trei copii pe care îi are alături de Brian Austin Grenn, Noah, în vârstă de 6 ani, Bodhi, în vârstă de 4 ani și Journey, în vârstă de 2 ani.

Atât Megan, cât și copiii au avut costume adorabile. Actrița a ales să poarte uniforma casei Gryffindor din Harry Potter, în timp ce Noah i-a adus un tribut mamei sale costumându-se într-o majoretă zombie, ce amintește de rolul lui Megan din filmul „Jennifer’s Body”.

Journey a purtat un costum de unicorn, iar Bodhi un costum de țestoasă. Actrița a publicat o imagine și cu fratele ei, arătând că s-au distrat împreună ca familie.

Megan Fox publică rar imagini alături de cei trei copii, așadar această imagine este una care ne arată și cât de mult au crescut aceștia.

Megan Fox și Brian Austin Grenn formează un cuplu din 2004. Ei s-au căsătorit în 2010, însă de-a lungul timpului au existat numeroase despărțiri.

Citește și:
Megan Fox pozeaza in lenjerie intima pentru o noua campanie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people